Το διάφανο πουκάμισο είναι το trend του καλοκαιριού; #discuss

Το διάφανο πουκάμισο είναι το trend του καλοκαιριού; #discuss

Ένα κομμάτι παντός καιρού που φοριέται και το καλοκαίρι!

4583513 l2
katcollings 34377026 646700665676050 4531516257664499712 n

Έχεις δει το ρομαντικό μιούζικαλ του 1956, High Society, σε σκηνοθεσία Charles Walters με την Grace Kelly στον πρωταγωνιστικό ρόλο; Aν ναι, έχεις σίγουρα προσέξει μία συγκεκριμένη στυλιστική εμμονή που είχε σε όλη την ταινία η πανέμορφη, ξανθιά ηθοποιός: Τις διάφανες μπλούζες και πουκάμισα από μεταξωτή οργάντζα.

H Grace Kelly στην ταινία «High Society»
Σε μπεζ, λευκή, γαλάζια και γκρι απόχρωση στους τόνους του πάγου, βλέπουμε ότι τις φορούσε πάνω από φούστες σε άλφα γραμμή και midi φορέματα, σε όλη την ταινία. Σήμερα σχεδόν μισό αιώνα αργότερα, αυτά τα διάφανα πουκάμισα είναι και πάλι επίκαιρα. Τα είδαμε στη συλλογή του Οίκου Prada για τη σεζόν S/S 2018, πάνω από μαγιό και βερμούδες σε γήινες αποχρώσεις αλλά τα βλέπουμε και στα posts διάσημων fashion bloggers όπως η AnneLaure Mais, η Camilla Tondering και η Κat Collings.

Η Kat Collings
Aν θες να υιοθετήσεις και αυτή τη σοφιστικέ τάση και να δώσεις μία εκλεπτυσμένη πινελιά φινέτσας και γαλλικής αισθητικής στα καλοκαιρινά σου σύνολα μπορείς και εσύ να βάλεις ένα τέτοιο πουκάμισο πάνω από ένα λεπτό spaghetti top ή ακόμα και πάνω από το bralette σου και να κάνεις μία εμφάνιση συνώνυμη του Parisian Chic style! Επίσης το συγκεκριμένο ρούχο θα το φοράς με την ίδια ευκολία και τον χειμώνα πάνω από μακρυμάνικα κορμάκια ή λεπτά, μάλλινα ζιβάγκο που εφαρμόζουν στο σώμα. Για να είσαι εξίσου κομψή όλες τις εποχές του χρόνου.
Δες επίσης: To πιο hot χρώμα για το καλοκαίρι στα ρούχα... δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι!

https://www.instagram.com/p/BkASiP9Aqrz/