Tι έχουν πάθει όλες στο Instagram και μοιάζουν σαν να έχουν ημικρανία;

Tι έχουν πάθει όλες στο Instagram και μοιάζουν σαν να έχουν ημικρανία;

«Migraine Pose»: Δες τη νέα πόζα που έχει ξετρελάνει όλες τις influencers.

Έχεις περιηγηθεί τελευταία στα Instagram accounts των αγαπημένων μας It-girls, Kendall Jenner, Βella και Gigi Hadid; Αν ναι, έχει ίσως προσέξει πως έχουν κάτι κοινό στις πρόσφατες αναρτήσεις τους. Και αυτό δεν είναι άλλο από μία συγκεκριμένη πόζα: την «Migraine Pose».

https://www.instagram.com/p/BkQNufSn1Vm/

Έχει πάρει το όνομά της από τις ανεπιθύμητες ημικρανίες που όλες παθαίνουμε κάποιες φορές και ουσιαστικά πρόκειται για μία αναπαράσταση της χαρακτηριστικής κίνησης που κάνεις να πιάνεις με τα ακροδάχτυλά σου τα μηνίγγια σου τη στιγμή που ξεκινάει ο φρικτός πονοκέφαλος. Αυτή η κάπως «συννεφιασμένη» πόζα βασίζεται σε μία έμπνευση της make-up artist, Nam Vo, και η δημιουργός της υποστηρίζει πως «με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να δείξουν τα μοντέλα της το μανικιούρ τους ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά τους με τον τρόπο που πλαισιώνουν τα χέρια τους το πρόσωπό τους και απομακρύνουν τα μαλλιά τους από αυτό».

https://www.instagram.com/p/BkgTGGDnuVP/

Εμείς θα προσθέσουμε πως τραβώντας με το χέρι σου το σημείο δίπλα από τα μάτια (ξέρεις εκεί που σχηματίζεται το «ποδαράκι της χήνας») κάνεις ένα φυσικό λίφτινγκ τεντώνοντας το δέρμα και εξαλείφοντας τις ρυτίδες έκφρασης. Τα φρύδια ανασηκώνονται και τα μάτια δείχνουν πιο σχιστά, κάνοντας το βλέμμα σου μυστηριώδες και sexy. Δες πώς ακριβώς υιοθέτησαν τα στυλάτα κορίτσια μας την «Migraine Pose» και πάρε ιδέες για το επόμενο ποστάρισμά σου… αυτό που θα κερδίσει τα περισσότερα likes ever!

https://www.instagram.com/p/BjoHNnZARKv/

Δες επίσης: Έχεις polaroid; Αυτές τις φωτογραφίες πρέπει να βγάλεις!