Τρεις retro χρωματικοί συνδυασμοί που είναι φέτος πιο επίκαιροι από ποτέ

Τρεις retro χρωματικοί συνδυασμοί που είναι φέτος πιο επίκαιροι από ποτέ

Αν μικρή σε έντυνε και εσένα έτσι η μαμά σου και σου έλεγε: «αυτά πάνε μεταξύ τους», θα μας καταλάβεις απόλυτα.

Το color blocking είναι ένα από τα πιο «δυνατά» και δημοφιλή trends των τελευταίων ετών και όπως έχουμε δει –και εφαρμόσει σε αρκετές περιπτώσεις- δείχνει πιο εντυπωσιακό όταν το κάνεις με bold χρώματα, όπως μοβ, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο και πορτοκαλί. Και αυτό ίσως σε έχει κάνει να αφήσεις πίσω σου και να ξεχάσεις, προσωρινά ελπίζουμε, τους συνδυασμούς που έκανες όταν ήσουν μικρότερη. Τότε που θεωρούσες ότι το καφέ μπορείς να το φοράς μόνο με μπεζ και ότι το κίτρινο δεν πάει με το μοβ. Παρακάτω θα δεις τις retro δυάδες χρωμάτων που είναι και πάλι hot και μία συγκίνηση θα την νιώσεις και εσύ, θα δεις!

Μπεζ με καφέ

https://www.instagram.com/p/BjF0qItF3cF/

Διαχρονικά κομψός συνδυασμός και πολύ «basic». Τίποτα δεν πρόκειται να πάει λάθος όταν φοράς αυτά τα δύο χρώματα μαζί. Αν δεν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή στο ντύσιμό σου και θες απλά να αναδείξεις το μαύρισμά σου και να κάνεις μία εκλεπτυσμένη εμφάνιση, μόλις βρήκες τι πρέπει να φοράς.

Λευκό με μπεζ

https://www.instagram.com/p/BkiHcB5nxby/

Αυτά τα δύο χρώματα μαζί τα φορούσαν όλες οι πρωταγωνίστριες των τηλεοπτικών σειρών του MEGA την δεκαετία του 1990. Από την Κοραλία Καράντη στο «Άφρικα» μέχρι την Μιμή Ντενίση στους «Φρουρούς της Αχαΐας», ήταν ο αγαπημένος τους συνδυασμός για να δείξουν την κομψότητα και την φινέτσα τους και δεν θα τις αδικήσουμε για αυτό.

Ροζ με κίτρινο

https://www.instagram.com/p/Bh1J_zAAQAk/

Funky συνδυασμός που είναι αρκετά vintage και νοσταλγικός, θυμίζοντας τη γρανίτα λεμόνι και φράουλα που πίναμε μικρές στο θέατρο. Επίσης είναι ό,τι πιο girly μπορείς να βάλεις αυτό το καλοκαίρι. Αν θες κάπως να «ταράξεις» την κοριτσίστικη φύση του ολοκλήρωσε το look σου με πολλά, χρυσά κοσμήματα.
Δες επίσης: Ένα εμβληματικό φόρεμα είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από το bikini που έβαλε η Ratajkowski στη ΜύκονοΈνα εμβληματικό φόρεμα είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από το bikini που έβαλε η Ratajkowski στη Μύκονο