Προτάσεις μαγιό για όλους τους σωματότυπους - Βρες το δικό σου!

Προτάσεις μαγιό για όλους τους σωματότυπους - Βρες το δικό σου!

Ανακάλυψε στη FOREVER 21 το μαγιό που σου ταιριάζει και ετοιμάσου για τις πιο τέλειες βουτιές!

Το Καλοκαίρι είναι εδώ, ο καιρός έφτιαξε για τα καλά και οι διακοπές σου πλησιάζουν. Αρχίζεις να ετοιμάζεις βαλίτσες και να κάνεις όνειρα για τα κοκτέιλ που θα πίνεις σε λίγες μέρες και τις βόλτες στα κυκλαδίτικα στενά. Πριν από αυτό όμως, πρέπει να τσεκάρεις ότι δεν σου λείπει τίποτα, και όταν λέμε τίποτα, εννοούμε το item που θα χρειαστείς για να κάνεις τις πιο τέλειες βουτιές και για να έχεις ακόμα πιο φανταστικές φωτογραφίες στο Instagram!

Ποιο είναι αυτό; Το κατάλληλο μαγιό! Βρες τον σωματότυπό σου, ανακάλυψε στη FOREVER 21 το μαγιό που σου ταιριάζει και ετοιμάσου για πόζες και κλικς στην παραλία!

«Μήλο»

Ο σωματότυπος «μήλο» σημαίνει λεπτά πόδια και φαρδύς κορμός και το μυστικό για να τονίσεις τη σιλουέτα σου είναι να επιλέξεις ένα μαγιό που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα δυνατά σου σημεία. Ένα εντυπωσιακό retro ολόσωμο είναι ιδανικό για σένα, και αν το συνδυάσεις με μια αέρινη τουνίκ, όπως έκανε η αγαπημένη μας Stephanie Makropoulos με το μαγιό που βρήκε στη FOREVER 21, τότε σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

stephanie makropoulos

«Κλεψύδρα»

Το σώμα «κλεψύδρα» σημαίνει ένα πράγμα: απολαυστικές καμπύλες και το σχέδιο που θα αναδείξει την όμορφη σιλουέτα σου μπορεί να είναι ένα ολόσωμο μαγιό με φανταστικό flower pattern όπως αυτό που φοράει η αγαπημένη μας Black velour, η οποία ανακάλυψε το μαγιό που της ταιριάζει στο κατάστημα της Forever 21 στην Ερμού!

black velour

«Σωλήνα»

Ο σωματότυπος «σωλήνας» ή αλλιώς «μπανάνα» σημαίνει λεπτή φιγούρα γενικότερα, την οποία μπορείς να τονίσεις όπως εσύ επιθυμείς και να απογειώσεις το στιλ σου, όπως κάνει η Βενετία Καμάρα δηλαδή, με το μαγιό που βρήκε στη FOREVER 21. Αν ανήκεις και εσύ στην Team Mermaid, τότε πρέπει να κάνεις μια βόλτα στο κατάστημα της FOREVER 21, Ερμού 46 και να αποκτήσεις το δικό σου εντυπωσιακό κόκκινο ολόσωμο!

venetia kamara

Tip

Μη διστάσεις να τολμήσεις! Για παράδειγμα, δες την αγαπημένη μας iolaki, η οποία βρήκε το απόλυτο, καυτό, κόκκινο μπικίνι στο κατάστημα της Forever 21 και όπως βλέπεις στην φωτογραφία που ακολουθεί, το γιόρτασε!

iolaki

Extra Tip!

Αν έχεις μεγάλος στήθος, για καλύτερη στήριξη προτίμησε είτε ολόσωμο μαγιό με μπανέλες είτε μπικίνι με top σαν μπουστάκι, όπως αυτό που φοράει η Maria Vasilikou.

mariavasilikou 36567197 2078701722341634 8139428454345998336 n