Wedding season is on! 5 φορέματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στα events του Σεπτεμβρίου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Wedding season is on! 5 φορέματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στα events του Σεπτεμβρίου

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Έχεις να πας σε βάφτιση και δεν έχεις βρει ακόμα τι θα βάλειs; Μην αγχώνεσαι… η attrattivo έχει όλες τις «λύσεις» που ψάχνεις για να σταματήσεις να σκέφτεσαι «τι θα φορέσεις» και να ασχοληθείς με το πώς θα διασκεδάσεις περισσότερο εκεί που θα πας.

Untitled design
5207251079693 1 1
5207251079624 1 1
5207251071147 1 1
5207251076524 1 1
5207251070102 1 1

Ας είμαστε ρεαλίστριες, ο Σεπτέμβριος είναι δύσκολος μήνας. Ωραία όλα αυτά περί «νέων αρχών» και «τοποθέτηση στόχων». Ωραία η παρόρμηση που μας πιάνει όλες να «παίξουμε με τη διακόσμηση» και να ανανεώσουμε τον χώρο μας. Ωραία η θέληση μας να γραφτούμε πάλι γυμναστήριο. Ωραία και η δίαιτα που κολλάμε στο ψυγείο με την υπόσχεση να την τηρήσουμε ευλαβικά αυτήν την φορά. Αλλά, και πάντα υπάρχει ένα «αλλά», δεν παύει να είναι ένα μήνας που μας δυσκολεύει σε ό,τι αφορά την γκαρνταρόμπα μας. Δεν είναι πια καλοκαίρι, αλλά δεν είναι και χειμώνας. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα summerish αλλά ούτε και να κυκλοφορούμε σαν κρεμμύδια. Και όταν όλοι αυτοί οι ενδυματολογικοί προβληματισμοί έχουν να κάνουν με την εμφάνισή μας κάθε μέρα στη δουλειά ή στη σχολή, είναι οκ. Τι γίνεται όμως όταν είμαστε καλεσμένες σε κάποιον γάμο φιλικού μας προσώπου ή σε μία βάπτιση «κοντινού» μας ατόμου; Tι φοράμε εκεί για να είμαστε και κομψές και επίκαιρα ντυμένες; H απάντηση δεν είναι μία, αλλά πέντε διαφορετικές, και προέρχονται όλες από τη νέα collection attrattivo Fall 2018. Maxi φορέματα που αντιπροσωπεύουν τον σοφιστικέ χαρακτήρα των ρούχων attrattivo και εναρμονίζονται πλήρως στον ευμετάβλητο καιρό αφού μπορούν να φορεθούν μόνα τους, με denim jacket, με blazer ακόμα και με μία αέρινη πασμίνα. Παρακάτω διαλέξαμε τα must have items αυτής της εποχής και σου λέμε πώς να τα φορέσεις στον γάμο που έχεις να πας αυτό το Σαββατοκύριακο. Και μην μας πεις ψέματα, ξέρουμε πως αν δεν έχεις να πας σε γάμο είσαι σίγουρα καλεσμένη σε κάποια βάφτιση και αν δεν έχεις τίποτα από τα δύο τότε λογικά έχει τελειώσει ήδη ο Σεπτέμβριος και μόλις έγινε πράξη το «Wake Me Up When September Ends» που από το στόμα των Green Day έχει φτάσει να γίνει το πιο δημοφιλές hashtag κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Το μπλε φόρεμα
Λιτό και εκλεπτυσμένο σου επιτρέπει να παίξεις με τα αξεσουάρ κρατώντας κάποιο πολύχρωμο clutch ή φορώντας πολλά, χρυσά αξεσουάρ μαζί.

Το φόρεμα με την ανοιχτή πλάτη
Ένας και μόνο ένας κανόνας υπάρχει από τη στιγμή που θα το φορέσεις: να μαζέψεις τα μαλλιά σου πάνω σε ένα girly ponytail. Επίσης εξαιτίας των μεταλλικών του τόνων μπορείς να χρησιμοποιήσεις «ήσυχες» και ουδέτερες αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

Το halter dress
Aν έπρεπε να διαλέξουμε την πιο κομψή λαιμόκοψη που αναδεικνύει τους ώμους και είναι άκρως θηλυκή… τότε θα διαλέγαμε αυτή. Το συγκεκριμένο attrattivo φόρεμα συνδυάζει και εκπληκτικό χρώμα μαζί με αυτό το συγκλονιστικό πάνω μέρος του, οπότε έχουμε «δύο σε ένα».

Το φόρεμα με λαχούρια
Για όλες όσες λατρεύουν τις bohemian εμφανίσεις και τις ethnic αναφορές στο ντύσιμό τους και το φθινόπωρο. Άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα, φόρεσε flats και απλά θα λάμψεις. Θα είσαι μία ανάσα δροσιάς και ευφορίας σε όποιο event και να το φορέσεις.

Το ριγέ φόρεμα
Αν αγαπάς τα γεωμετρικά σχέδια και θες να ολοκληρώσεις το look σου με έναν πιο street τρόπο όπως, παραδείγματος χάριν, με ένα denim μπουφάν και chunky πέδιλα τότε μην ψάξεις άλλο… μόλις βρήκες το attrattivo φουστάνι σου.

Με τόσες στυλάτες επιλογές οι κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις τις επόμενες μέρες μόνο «υποχρεώσεις» δεν είναι. Το αντίθετο, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξεις το στυλ σου. Και με την βοήθεια της attrattivo απλά δεν θα τη χάσεις.