Νight is still young… και επιτάσσει την πιο cool nightwear collection από την Τezenis

Διονυσία Καλαποθαράκου
Νight is still young… και επιτάσσει την πιο cool nightwear collection από την Τezenis

Γνώρισε τις πιο κομψές πιτζάμες της σεζόν και ετοιμάσου για cozy εμφανίσεις που δεν θα θες να αποχωριστείς.

Λατρεύεις το cocooning και τα χαλαρά βράδια όπου μαζεύεσαι με τις φίλες σου στο σπίτι, βλέπετε ταινίες, τρώτε pop corns και φλυαρείτε για ένα σωρό «εύπεπτα» θέματα. Από την τελευταία ταινία του Ryan Gosling μέχρι την επίδειξη του Anthony Vaccarello, για τον Οίκο Yves Saint Laurent, με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. Αυτά τα βράδια, λοιπόν, τα «ντυμένα» με αγάπη, γέλια, πειράγματα και ωραίες εικόνες, μπορούν να θεωρούνται «ολοκληρωμένα» μόνο αν φοράς τη νέα, nightwear collection της Tezenis.

https://www.instagram.com/p/BozPqXxCld9/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
5

Από τα καινούργια σχέδια της σειράς Fashion Nightwear ξεχωρίζουν κομμάτια με stylish prints όπως λαχούρια και floral patterns αλλά και velvet υφές. Pyjamas looks τόσο κομψά και εκλεπτυσμένα που μπορούν να φορεθούν ακόμα και ως easywear outfits.

Πόσες φορές έχεις δει ένα loose, βελούδινο παντελόνι πιτζάμας που σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να το φορέσεις με πουκάμισο και denim μπουφάν, με φούτερ και biker jacket, ακόμα και με lingerie top και blazer, και να βγεις έξω «υπηρετώντας» τους όρους του νέου cool street style. Αν έχεις δει αυτή τη συλλογή Tezenis, σίγουρα το έχεις σκεφτεί πολλές.

https://www.instagram.com/p/BooJu0YiXh1/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Λουλουδάτα σετ που νιώθεις σχεδόν άσχημα αν σκέφτεσαι ότι πρέπει να τα φοράς μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και μπλε, μονόχρωμα velvet σύνολα με κουμπιά στο πάνω μέρος, το οποίο το σκεφτόμαστε ιδανικά συνδυασμένο με jean παντελόνι και λευκό αθλητικό φανελάκι. Ολόκληρη η Nightwear collection Τezenis είναι μία ωδή στο cozy style με σοφιστικέ, σχεδιαστικά twists που την κάνει να ξεφεύγει από ό,τι τετριμμένο μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε «homewear».

https://www.instagram.com/p/Boo9021C918/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
1

Και ανακαλύπτοντάς την μας κάνει να κλείνουμε το μάτι πονηρά στα λεπτά όρια που χωρίζουν αυτά τα ρούχα που είναι για «μέσα» και αυτά που είναι για «έξω» από το σπίτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις από εδώ και μετά είναι να διαλέξεις το αγαπημένο σου Tezenis set, να καλέσεις τις φίλες σου και να διοργανώσεις το πιο stylish slipover ever. Και μετά να βάλεις τα ρούχα που διάλεξες και σε μία casual έξοδο σου (γράφουμε και κλείνουμε πονηρά το μάτι). #fashionightwear #tezenis