Faux Fur Coat: 7 τρόποι να φορέσεις το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι του χειμώνα

Faux Fur Coat: 7 τρόποι να φορέσεις το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι του χειμώνα

Tα παλτό από οικολογική γούνα είναι πολύ πιο εύχρηστα από όσο πιστεύεις και έχουμε 7 σύνολα για εσένα που το αποδεικνύουν. 

Επειδή όλες είμαστε κορίτσια με οικολογική συνείδηση οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε για ακόμα μία φορά (όχι ότι δεν το αναφέρουμε και στον τίτλο αλλά ‘επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως’) ότι όταν αναφερόμαστε σε γούνινα παλτό αναφερόμαστε πάντα σε οικολογικές γούνες και ναι, αυτά τα αγαπάμε! Είναι στυλάτα, ζεστά, αρκετά funny στις πολύχρωμες εκδοχές τους, αλλά και πραγματικά κομψά στις μονόχρωμες. Είναι ο ιδανικός τύπος jacket για να κάνεις layering καθώς μπορείς να τα βάλεις πάνω από military σακάκι αλλά και δερμάτινο biker και να δείχνεις ότι έχεις υψηλή αισθητική και άποψη στο ντύσιμό σου.

Μπορεί ακόμα να είναι Οκτώβριος και να μην σκέφτεσαι να εντάξεις τις γούνες στα καθημερινά σου looks αλλά δεν βλάπτει σε τίποτα να ξέρεις από τώρα πώς μπορείς να τις βάλεις τον επόμενο μήνα που λογικά η θερμοκρασία θα έχει σημειώσει αισθητή πτώση. Επίσης βλέποντας αυτά τα looks νιώθουμε αυτομάτως πιο cozy και πάντα μας χρειάζεται αυτό μία Δευτέρα σαν και αυτήν.
Δες επίσης: Αυτά είναι τα μοντέλα που έχουν επιβεβαιώσει πως θα συμμετέχουν στο show της Victoria's Secret

Copenhagen str F17 251


Mε δερμάτινη, midi φούστα και preppy πουκάμισο