Τρία fashion trends που θα καθορίσουν το 2019

Τρία fashion trends που θα καθορίσουν το 2019

Γιατί τι έμεινε από το 2018; Δύο μήνες μόνο! Ας κοιτάξουμε μπροστά, λοιπόν!

Το πλήρες fashion report το κάνουμε συνήθως κάθε Σεπτέμβριο γιατί τότε έχουμε, ημερολογιακά και «πρακτικά», την αρχή της νέας σεζόν. Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει σε τίποτα και τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος του φθινοπώρου να επισημάνουμε κάποια trends που θα μας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό το καλοκαίρι που μας έρχεται. Γιατί το 2019 δεν θα φοράμε μόνο δερμάτινα, animal prints και παγιέτες αλλά και αυτές τις τρεις τάσεις που βλέπουμε παρακάτω και θα υιοθετήσουμε όλες σε λίγους μήνες. Αν ρωτάς τη γνώμη μας η αγαπημένη μας είναι αυτή με τα tops με τον έναν ώμο αλλά δες και εσύ αναλυτικά τις άλλες δύο –δεν θέλουμε να σε επηρεάσουμε – και βρες από τώρα τι θα φοράς τον Μάιο.

Copenhagen str S19 013

Oι σαγιονάρες παραλίας (aka flip flops)

To είδαμε στις street style εμφανίσεις των influencers και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε καλά καλά, αλλά από ότι φαίνεται αυτό το αξεσουάρ παραλίας θα «παίζει δυνατά» και στα looks μας εντός πόλης αυτό το καλοκαίρι.

Copenhagen str S19 083

Tα ρούχα με έναν ώμο

Μετά τα tops με τους έξω ώμους και τα πουκάμισα με τα κλειστά κουμπιά μέχρι πάνω, αυτό το είδος μπλούζας είναι πιο elegant και πιο σοφιστικέ από τα προηγούμενα στυλ που ήταν της μόδας.

Copenhagen str S19 024

Τα κουστούμια και το καλοκαίρι

Πάντα το κουστούμι είναι in fashion και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά. Ήρθε η στιγμή όμως αυτήν την χρονιά να ανακαλύψουμε και την εκδοχή του που περιέχει cropped παντελόνι και είναι πολύ σοφιστικέ.
Δες επίσης: #GNTM: Tο απαράμιλλο στυλ της Έλενας Χριστοπούλου