Mid-Season Sales: 7 κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε τώρα από την attrattivo

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mid-Season Sales: 7 κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε τώρα από την attrattivo

Φέρσου έξυπνα, αγόρασε τώρα τα ρούχα που πρέπει και θα είσαι καλοντυμένη όλο τον χειμώνα.

Τα έξυπνα κορίτσια κάνουν έξυπνα πράγματα! Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε ό,τι κάνουν στις εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους, στη δουλειά τους, στις σπουδές τους, στις σχέσεις τους φιλικές και ερωτικές. Σε όλα τα παραπάνω δικαιούσαι κάποιο παραστράτημα πού και πού. Μπορείς να κάνεις κάποιος λάθος και να βρεις μετά τους κατάλληλους τρόπους να το διορθώσεις. Σε αυτό όμως που δεν έχεις καμία δικαιολογία και κανέναν λόγο να μην φανείς έξυπνη είναι το shopping, το smart shopping. Aυτό που μπορείς να κάνεις αυτήν την ενδιάμεση περίοδο εκπτώσεων στα καταστήματα, αλλά και στο online shop της attrattivo. Τώρα έχεις μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσεις όλα τα key-pieces της σεζόν στις καλύτερες τιμές και να είσαι super στυλάτα ντυμένη όλο τον χειμώνα με τα πιο κομψά ρούχα της σεζόν F/W 2018-2019.

Basic λευκά πουκάμισα, καρό statement παντελόνια, cool hoodies και retro 70s φορέματα, είναι μερικά μόνο από τα νέα attrattivo που πρέπει σαν «έξυπνο κορίτσι» να εκμεταλλευτείς αυτήν τη συγκυρία και να προσθέσεις asap στην γκαρνταρόμπα σου. Εμείς διαλέξαμε για εσένα 7 από τα πιο χρήσιμα –και über stylish- κομμάτια της σεζόν και σου αναλύουμε παρακάτω γιατί τα χρειάζεσαι, γιατί θα σου ομορφύνουν τη ζωή (και την ντουλάπα) και γιατί είναι ό,τι πιο «έξυπνο μπορείς να κάνεις» το να τα αποκτήσεις. Most girls are smart (and strong and beautiful) που λέει και η Hailee Steinfeld στο τραγούδι της «Μοst girls»… η attrattivo φέτος δεν θέλει να είναι τα περισσότερα κορίτσια έξυπνα, αλλά όλα. Και μας δείχνει τον τρόπο να το πετύχουμε!

white shirt

Το λευκό πουκάμισο

Ένα λευκό πουκάμισο είναι passepartout για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Συνδυάζεται τόσο με ένα ανδρικό παντελόνι σε ίσια γραμμή, όσο και με μία pencil φούστα ή μία loose παντελόνα δημιουργώντας τα πιο σοφιστικέ, corporate σύνολα.

karo panteloni

Το καρό παντελόνι

Ένα από τα πιο hype κομμάτια της σεζόν, είναι ό,τι πρέπει για τις casual εμφανίσεις σου αλλά και για τις εξόδους με φίλους που δεν θες να περάσεις απαρατήρητη. Τη μέρα το φοράς με μακρυμάνικο μπλουζάκι ή ζιβάγκο, το βράδυ με cropped top διαλέγεις και παίρνεις.

boufan

Το μαύρο μπουφάν

Βasic πανωφόρι που έγινε και πάλι τρομερά trendy όταν φόρεσε η Meghan Markle ένα αντίστοιχο κομμάτι, δανεισμένο από την γκαρνταρόμπα του συζύγου της, στην επίσημη βασιλική περιοδεία στην Αυστραλία.

forema 70s

Το 70s φόρεμα

Chic και τόσο retro κομμάτι, ιδανικό για εκλεπτυσμένες εμφανίσεις με φόντο τα στυλάτα 70s. Με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο και ένα biker jacket θα είσαι η πιο καλοντυμένη στο party/bar/εστιατόριο που θα εμφανιστείς.

rige poulover

Το φαρδύ πουλόβερ

Σε αυτή την funky εκδοχή του μπορεί να φορεθεί 24 ώρες το 24ωρο. Με leggings, skinny jean, ακόμα και mini δερμάτινη φούτσα ή shorts. Eπίσης το ριγέ μοτίβο του είναι από τα πιο cool και νεανικά της σεζόν. Δεν γίνεται εσύ σαν «έξυπνο» κορίτσι να μην το φορέσεις.

fouter copy

Το φούτερ με κουκούλα

Αν είσαι οπαδός των urban street outfits απλά θα λατρέψεις αυτό το κομμάτι και δεν θα το βγάζεις από πάνω σου. Αν δεν είσαι, είναι καιρός να γίνεις με το πού το αποκτήσεις. Με track pants και μποτάκια με τακούνι για athleisure εμφανίσεις, αλλά και με δερμάτινο παντελόνι για πιο sexy looks.

fousta rige

H mini φούστα

Μία ριγέ, κοντή, στενή φούστα, σαν αυτή την attrattivo που βλέπεις παραπάνω, μπορείς να τη φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ σχεδόν με τα πάντα. Με hoodies και sneakers, με δερμάτινα μποτάκια και λευκό πουκάμισο, με T-Shirts και oversized παλτό. Ταιριάζει με όλα, που λέμε, και συμφέρει... στην ενδυματολογική version του.

Είτε από το σαλόνι του σπιτιού σου και την άνεση που νιώθεις όταν στέκεσαι μπροστά στην οθόνη του pc σου, είτε από ένα κατάστημα attrattivo στο οποίο μπαίνεις με ευφορία γιατί ξέρεις πως σε περιμένουν πολλές στιγμές (happy) & smart shopping, αυτή η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσεις σε πολύ χαμηλές τιμές τα top κομμάτια της χειμερινής σεζόν. Και είμαστε σίγουρες πως θα την εκμεταλλευτείς με τον πιο fashionable τρόπο... γράφουμε και κλείνουμε νοητά το μάτι!