X-Μas Shopping: Το Bride’s by Politia Tennis Club βάζει τα γιορτινά του

X-Μas Shopping: Το Bride’s by Politia Tennis Club βάζει τα γιορτινά του

Kαι σε προσκαλεί στην μπουτίκ Bride’s στην Κηφισιά την Πέμπτη 20/12, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, για να κάνεις τα ψώνια σου λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

DSC 0662

Ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα; Μετράς ήδη αντίστροφα τον χρόνο για τη στιγμή που θα βρεθείς σε κάποιο party ή σε ένα λαμπερό εορταστικό τραπέζι; Και η ερώτηση του «ενός εκατομμυρίου»… όσο ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις πιο glam μέρες του χρόνου εσύ έχεις σκεφτεί τι θα φορέσεις; Aν όχι ακόμα η επόμενη Πέμπτη θα είναι η «τυχερή» σου μέρα και το Bride’s by Politia Tennis Club το μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς.

WDFWEQ
DSC 1090
DSC 0664

Το κατάστημα έχει εδώ και λίγους μήνες showroom στην καρδιά της Κηφισιάς και οι δημιουργίες του (νυφικά αλλά και απλά gowns) έχουν γίνει ήδη talk of the town ανάμεσα στις μέλλουσες νυφούλες αλλά και στις πιο καλοντυμένες υπάρξεις σε αυτήν την πόλη. Το Bride's by Politia Tennis Club είναι το πρώτο που έφερε στην Ελληνική αγορά συλλογές νυφικών, βραδινών αλλά και cocktail φορεμάτων από κορυφαίους σχεδιαστές, όπως οι Reem Acra, Monique Lhuiller, Ines di Santo, Aire Barcelona, Tot-Hom, Victoria Kyriakides και Inmaculada Garcia.

Τις δημιουργίες του θα έχεις την ευκαιρία να τις δεις από κοντά την επόμενη Πέμπτη (20/12) και να βρεις ανάμεσα τους το ιδανικό φόρεμα για τις φετινές γιορτές για να αγωνιάς μόνο για το πώς θα περάσεις στο party που θα πας, όχι για το αν θα είσαι η πιο εντυπωσιακή παρουσία μέσα σε αυτό. Από τις 12 το πρωί έως τις 9 το βράδυ το showroom θα είναι στολισμένο με τα πιο κομψά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και εκεί θα σε περιμένουν εκπλήξεις και μια ειδική προσφορά -30% στη συλλογή, μόνο για εκείνη την ημέρα!

Η Μαριέττα Δροσοπούλου
Η ωραιότερη ευκαιρία να επιλέξεις το ιδανικό φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ή των Χριστουγέννων και να περάσεις μέρες και νύχτες σαν αληθινή Πριγκίπισσα… και μάλιστα την πιο καλοντυμένη από τις «γαλαζοαίματες».

Δες επίσης: Bride’s by Politia Tennis Club: Αύριο τα εγκαίνια που περιμένουν με αγωνία όλες οι brides-to-be