Πώς θα δημιουργήσεις το τέλειο 90s look αυτόν τον xειμώνα

Πώς θα δημιουργήσεις το τέλειο 90s look αυτόν τον xειμώνα

Τα 90s επέστρεψαν στη μόδα και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η χαρά μας δεν κρύβεται!

ΡΕ1
REP2
REP4
REP5

Είτε πρόλαβες να τα ζήσεις και τώρα βιώνεις την αναβαθμισμένη, fashion εκδοχή τους, είτε ανήκεις στη γενιά που τώρα ζει τη «μαγεία» της ξεχωριστής αυτής δεκαετίας για πρώτη φορά, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα τέλεια items για να κάνεις αυτόν τον Χειμώνα, μοναδικές 90s εμφανίσεις. Μελέτησε, λοιπόν, τις προτάσεις μας και εμπνεύσου!
Με τις κατάλληλες αθλητικές «πινελιές», τα απαραίτητα militaire στοιχεία, τη «must» grunge διάθεση και τη νέα συλλογή της Replay, θα πετύχεις τα τέλεια look.
Athleisure λογότυπα, prints και oversized bombers
Το athleisure είναι ένα fashion trend που πραγματικά αγαπήσαμε διότι μας επιτρέπει να φοράμε τα άνετα, αθλητικά μας ρούχα από το πρωί μέχρι το βράδυ: Από τη βραδινή έξοδο με τις φίλες μέχρι το γραφείο. Για να δώσεις, λοιπόν, στα look σου μία 90s, athleisure «νότα», πρέπει να βρεις τα κατάλληλα streetwear. Δηλαδή, ρούχα με μεγάλα λογότυπα, text prints και σπορ ρίγες, oversized bomber πανωφόρια ή ζακέτες, καθώς και φανελάκια με κεντήματα.
Tα «must have» κομμάτια: Για να ολοκληρώσεις τη 90s εμφάνισή σου, βρες μία ψεύτικη γούνα που θα δώσει μία vintage «πινελιά» στο look σου και ένα baseball bomber με ρίγες και print στην πλάτη. Μία δαντελένια midi φούστα με σπορτιφ μπάσκα στη μέση είναι, επίσης, «must». Θα τα βρεις όλα στη χειμερινή συλλογή της Replay και θα δημιουργήσεις εύκολα τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Σέξι με διάθεση… στρατιωτική
Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν, φυσικά, οι militaire αναφορές. Αν θέλεις να πέτυχεις μοναδικές 90s εμφανίσεις και να δημιουργήσεις σέξι, στρατιωτικά look, αξίζει να βρεις κοντές φούστες τις οποίες θα συνδυάσεις με πουκάμισα με πολλές τσέπες, φορέματα με σκισίματα, μπλούζες με εμπριμέ καρό υφάσματα και γενικά, ρούχα που «παίζουν» με τις ασυμμετρίες. Όσον αφορά στο χρώμα, εστίασε στο γκρι ανθρακί και το πράσινο λαδί!
Tα «must have» κομμάτια: Από την γκαρνταρόμπα σου δεν πρέπει να λείπει το Replay μπλέιζερ τζάκετ με τις αγκράφες και τις λεπτομέρειες από faux γούνα και μπαλώματα στην πλάτη.

Το grunge που αγαπήσαμε
Είτε είσαι «φαν» της εναλλακτικής ροκ σκηνής είτε όχι, το πιο πιθανό είναι πως έχεις ενθουσιαστεί με την επιστροφή των grunge επιρροών στη μόδα. Πρόκειται για μία ενδυματολογική τάση που αποπνέει δυναμισμό και μπορεί να σου χαρίσει την άνεση που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου. Για να πετύχεις το απόλυτο grunge στυλ των 90s, συνδύασε faux γούνινα μπλουζάκια με cargo παντελόνια σε ζεστά, γήινα χρώματα, ένα μάξι φόρεμα ζακάρ με ένα total black δερμάτινο τζάκετ και ένα βελούδινο μπλε κιμονό με ένα τζιν.
Tα «must have» κομμάτια: Εμείς αγαπήσαμε πραγματικά τα κοντά sheepskin τζακετ με τις εμπριμέ λεπτομέρειες που βρήκαμε φέτος στη Replay! Θα τα συνδυάσεις με φλοράλ ρομαντικά φορέματα από βισκόζη και θα γίνεις το απόλυτο κορίτσι των 90s!

Denim και πάλι denim!
Τέλος, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο απόλυτο trend της δεκαετίας που αγαπήσαμε: Το denim… παντού. Για να πετύχεις ένα στυλάτο 90s look σήμερα, αξίζει να αποκτήσεις μερικά denim items με τα οποία θα μπορείς να κάνεις διάφορους συνδυασμούς. Βρες ένα στενό skinny παντελόνι, ένα bootcut και γενικά, ένα τζιν που θα σε κάνει να νιώθεις cool, όπως το νέο Touch Comfort της Replay που συνδυάζει την απαλότητα του υφάσματος με τη σούπερ άνεση και την αυθεντικότητα των 90s γραμμών.

Φόρεσε, λοιπόν, τα αγαπημένα σου 90s ρούχα, βάλε τους κρίκους σου και ένα vintage scrunchy στα μαλλιά σου και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις αυτόν τον Χειμώνα -διότι όπως όλα δείχνουν η δεκαετία του ‘90 επέστρεψε για να μείνει.