Spread The Spring! H attrattivo μέσα από τη νέα της συλλογή μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στην άνοιξη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Spread The Spring! H attrattivo μέσα από τη νέα της συλλογή μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στην άνοιξη

Διαλέξαμε για εσένα φορέματα, παντελόνια και πουκάμισα που σου προκαλούν ευφορία, και σε προδιαθέτουν για κομψά spring looks, και μόνο που τα βλέπεις!

«Η άνοιξη δεν είναι εποχή, είναι συναίσθημα» και όπως όλα τα συναισθήματα δεν πρέπει μόνο να αποτυπώνεται στα προφανή, σε floral φορεματάκια και εμπριμέ tops, αλλά και εκφράζεται με πιο σύνθετους και ουσιαστικούς τρόπους. Αυτό φαίνεται ότι είχαν κατά νου στα attrattivo όταν σχεδίαζαν τη νέα τους συλλογή S/S 2019 με μότο «Wear Your Attitude» και γι’ αυτό δημιούργησαν κομμάτια δυναμικά, με προσωπικότητα, ικανά να εκφράσουν όλα τα στυλ αλλά και να βγάλουν στην επιφάνεια τις καλύτερες πτυχές του χαρακτήρα σου, με τον πιο stylish τρόπο.

Είμαστε ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε, είμαστε ο τρόπος που δρούμε, είμαστε ό,τι σκεφτόμαστε, ό,τι αγαπάμε και ό,τι υποστηρίζουμε… γιατί, λοιπόν, να μην είμαστε και αυτό που φοράμε; Kαι επειδή η ερώτηση είναι ρητορική και δεν παίρνει αρνητική απάντηση, επιλέξαμε για εσένα τα 6 must have pieces από την καινούργια συλλογή attrattivo και σε προκαλούμε να διαλέξεις ένα (ή όλα αυτά) που να συμβαδίζει με το δικό σου «attitude». Eίσαι η κοπέλα που ονειροπολεί μέσα σε εμπριμέ, granny chic φορέματα; Eίσαι η γυναίκα που έχει dress code στο γραφείο και σκέφτηκε πως ήρθε ο καιρός να αλλάξει το αυστηρό γκρι πουκάμισό της με ένα πιο «παιχνιδιάρικο» printed σχέδιο; Eίσαι το «γενναίο» κορίτσι που τολμά να φέρει τα χρώματα της ζούγκλας στο αστικό περιβάλλον; Είσαι ευαίσθητη, σκληρή, παρορμητική ή εγκεφαλική, αστεία ή σοβαρή, είσαι μία γυναίκα με συγκεκριμένη συμπεριφορά και στάση ζωής και αυτό σε κάνει 100% «μία γυναίκα attrattivo»… με «attitude» και φινέτσα!

To 90s κομμάτι
Φόρεσε ένα slip dress πάνω από ένα basic, μονόχρωμο φανελάκι και ολοκλήρωσε το look σου με μποτάκια τύπου Dr. Martens. Aν ήσουν και εσύ fan του Beverly Hills 90210 θα νιώσεις μία μικρή συγκίνηση που το αγαπημένο style combo της Brenda και της Kelly είναι και πάλι της μόδας.

1 copy


Κρουαζέ φόρεμα, attrattivo

Το retro φόρεμα
Θες το κάπως old fashion μοτίβο, θες τα κουμπάκια μπροστά που το κάνουν λίγο πιο ευάλωτο, θες το μήκος του που σταματάει στη μέση της γάμπας, αυτό το κομμάτι είναι η επιτομή της θηλυκότητας και της κομψότητας. Φόρεσέ το με sneakers και δώσε ένα μοντέρνο twist σε αυτό το girly vintage look.

2 copy


Midi εμπριμέ φόρεμα, attrattivo

To sexy print
Αν πίστεψες πως τα animal prints θα τα αφήσουμε πίσω μας μαζί με τον χειμώνα, τότε ξεκάθαρα δεν είχες δει αυτό το φόρεμα από τη συλλογή attrattivo S/S 2019. Φοριέται και μισάνοιχτο, με λευκό lingerie top από μέσα και ψηλοτάκουνα πέδιλα για ακόμα πιο αισθησιακές εμφανίσεις «μετά τη δύση του ηλίου».

3 copy


Αnimal printed φόρεμα, attrattivo

Το all day chic παντελόνι
Aυτό το γκρι παντελόνι με το ιδιαίτερο δέσιμο, το φοράς από το πρωί με ένα απλό top μέχρι το βράδυ με κάποιο bustier ή κορμάκι και είσαι κομψά ντυμένη χωρίς να χάνεις την άνεσή σου. Επίσης το χρώμα του είναι passepartout για να ταιριάζει με ό,τι έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Δική μας συμβουλή: συνδύασέ το με πορτοκαλί και μοβ και δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

4


Γκρι παντελόνι με δέσιμο, attrattivo

Το basic jean
... στην πιο stylish εκδοχή του! Σε ανοιχτή μπλε απόχρωση και cropped γραμμή, δεν θα θες να το αποχωριστείς ούτε όταν κοιμάσαι! Το να γράψουμε με τι το φοράς το θεωρούμε περιττό γιατί ταιριάζει κυριολεκτικά με όλα: από blazer, μέχρι φούτερ και από bodysuit μέχρι ρομαντικό, δαντελένιο μπλουζάκι!

5


Παντελόνι jean wide leg cropped, attrattivo

To neo-romantic πουκάμισο
Γιατί η άνοιξη δεν είναι άνοιξη αν δεν έρθει και στα καθωσπρέπει πουκάμισα που φοράς το πρωί στο γραφείο. Αυτό το λευκό εδώ με τα μικρά, διακριτικά λουλουδάκια θα κάνει το μονόχρωμο κοστούμι σου να δείχνει εντελώς διαφορετικό... πιο νεανικό, πιο φρέσκο, πιο ανοιξιάτικο βρε αδερφέ!

6


Πουκάμισο με κεντημένα λουλούδια, attrattivo