Τρία color combos που θα ορίσουν την άνοιξη του 2019

Τρία color combos που θα ορίσουν την άνοιξη του 2019

Γιατί μπορεί να ξέρουμε πως ταιριάζει το μαύρο με το άσπρο, αλλά άνοιξη είναι, ας τολμήσουμε και πιο εκκεντρικούς συνδυασμούς.

Μπορεί το «μαύρο να είναι πάντα ένα ‘χαρούμενο’ χρώμα» που έλεγε και ο καλύτερος κινηματογραφικό χαρακτήρας όλων των εποχών, η Morticia Addams, αλλά εποχής θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, μπορούμε να φορέσουμε και άλλα χρώματα και να παίξουμε και με άλλους, περισσότερους φωτεινούς και ανοιξιάτικους, χρωματικούς συνδυασμούς.

Το πορτοκαλί, μία απόχρωση καυτή όσο και ο ήλιος του καλοκαιριού, είναι και πάλι επίκαιρη και αυτήν τη σεζόν. Και αν έχεις βαρεθεί να τη βλέπεις μαζί με μοβ και κυπαρισσί ρούχα, σου έχουμε το εναλλακτικό ταίρι της στην παρακάτω gallery. Μαζί και με έναν νέο τρόπο να φορέσεις το λιλά αλλά και το ροζ φέτος. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα τρία πιο στυλάτα και φρέσκα color combos για το 2019 και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τη μεγάλη απόφαση: να αποχωριστείς το αγαπημένο σου μαύρο για κάποια παστέλ, girly απόχρωση. Στη μόδα, όπως και στη ζωή «ο τολμών νικά».
Δες επίσης: Game of Thrones: Όλες οι εμφανίσεις από τη χθεσινή, λαμπερή πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

DPG Network