#GoT: 15 φορές που το Game of Thrones παρέδωσε μαθήματα στυλ

#GoT: 15 φορές που το Game of Thrones παρέδωσε μαθήματα στυλ

Η σειρά τελείωσε αλλά το «σύμπαν του Westeros» θα το θυμόμαστε για καιρό, μαζί με τις πιο stylish εμφανίσεις των πρωταγωνιστριών του.

Spoilers δεν θα κάνουμε, δεν είναι του στυλ ούτε του επιπέδου μας, αυτό που θα κάνουμε είναι ένα «τίμιο» recap σε όλες τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας, γυναικείων ρόλων στο Game of Thrones που μετά από 8 χρόνια, χθες «έριξε αυλαία». Η Daenerys,η Sansa, η Cersei, η Missandei και τα άλλα «κορίτσια» που αγαπήσαμε/ αγαπήσαμε να μισούμε στο συγκλονιστικό σύμπαν του Westeros, φόρεσαν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά gowns που έχουμε δει ποτέ σε τηλεοπτική παραγωγή.

H ενδυματολόγος της σειράς (από τις σεζόν 1 έως 5 και 8), Μichele Clapton, έχει κερδίσει Emmy για το έργο της στο #GoT και μας έχει «μεταφέρει» με τον πιο κομψό τρόπο τον χαρακτήρα, το περιβάλλον ακόμα και την ψυχολογία των ηρώων. Τοtal leather looks για τον Βορρά και την Sansa, παστέλ αποχρώσεις και sexy cut outs για την περίοδο που η Dany «βασίλευε» στο Essos, μπροκάρ δημιουργίες για την «περίπλοκη» Cersei και την άρνησή της να φύγει από το King's Landing. Παρακάτω θα βρεις 15 looks που θα θυμόμαστε και καιρό ακόμα μετά το φινάλε της σειράς. Γιατί μπορεί να μην συμφωνείς με την εξέλιξη όλων των πρωταγωνιστριών αλλά δεν μπορεί να μην «συμφωνείς» με αυτά τα outfits τους.
Δες επίσης: H Βάσω Λασκαράκη κάνει color blocking και το κάνει καλά!