Cannes Film Festival 2019: Όλα τα looks από την Πέμπτη 23 Μαΐου

Cannes Film Festival 2019: Όλα τα looks από την Πέμπτη 23 Μαΐου

Το λαμπερό amfAR Gala έγινε χθες το βράδυ, στo πλαίσιo του 72oυ Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, Hôtel du Cap και μας «χάρισε» πολλά και εντυπωσιακά red carpet looks.

Φέτος, το διάσημο amfAR Gala που γίνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών, επέστρεψε στο θρυλικό Hôtel du Cap και πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Γαλλική πόλη. Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα φιλανθρωπικά events του κόσμου με τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη οργάνωση να κοστίζουν αστρονομικά ποσά. Τα έσοδα μόνο από τη φετινή εκδήλωσε ξεπέρασαν τα 220 εκατομμύρια δολάρια και θα δοθούν σε ερευνητικά προγράμματα για την καταπολέμηση του AIDS.

Εκτός όμως από τα υλικά οφέλη αυτού του gala στην ιατρική και στην έρευνα, εμείς είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα πιο λαμπερά red carpet looks αλλά και την ανακοίνωση της συνεργασίας Giambattista Valli x H&M, αλλά και την πρώτη παρουσίαση των φορεμάτων αυτής της capsule collection. Στην παρακατω gallery θα δεις αναλυτικά όλες τις εμφανίσεις από την χθεσινή μέρα στις Κάννες, τόσο στο amfAR όσο και στην πρεμιέρα της ταινίας «Mektoub, My Love: Intermezzo» αλλά και στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για το film «Oh Mercy». Δύο ημέρες έμειναν ακόμα μέχρι την ολοκλήρωση του 72ου Φεστιβάλ των Καννών, μέχρι το Σάββατο που θα δοθεί o «Χρυσός Φοίνικας», μείνε συντονισμένη για ακόμα περισσότερα red carpet looks!
Δες επίσης: Giambattista Valli x H&M: Δες όλα τα ονειρικά φορέματα της πιο πολυαναμενόμενης συνεργασίας