Summer 2019: 4 τάσεις στα μαγιό που πρέπει να ακολουθήσεις αν θες να είσαι στυλάτη και στην παραλία

Διονυσία Καλαποθαράκου
Summer 2019: 4 τάσεις στα μαγιό που πρέπει να ακολουθήσεις αν θες να είσαι στυλάτη και στην παραλία

Η Calzedonia μας δείχνει τα hot swimwear trends για το φετινό καλοκαίρι και εμείς δεν έχουμε παρά να τα υιοθετήσουμε.

Τον χειμώνα ασχολούμαστε με το αν είναι ακόμα στη μόδα οι over-the-knee boots και με το στυλ που πρέπει να επιλέξουμε στο παλτό μας για να είμαστε chic όλη την ημέρα. Το καλοκαίρι όμως τα πράγματα, ακόμα και σε ό,τι αφορά τα fashion trends, είναι πιο απλά και οι τάσεις στα μαγιό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει να γνωρίζουμε πριν ξεκινήσουμε τις διακοπές μας. Γι’ αυτό η Calzedonia και τα swimwear trends που προτείνει για φέτος είναι η «μοναδική γνώση» που οφείλουμε στον εαυτό μας να «λάβουμε» αυτήν την εποχή του χρόνου. Και όπως ακριβώς «η γνώση είναι δύναμη» στη ζωή μας, έτσι και το σωστό μαγιό «είναι ένα έξτρα εφόδιο για την γκαρνταρόμπα μας». Και η Calzedonia, όπως θα δεις και παρακάτω, μας το παρέχει μέσα από τα 4 πιο hot trends στα μαγιό του φετινού καλοκαιριού.

57 Ophelie Cindy 708
43 Sandbar 281

#1 Ηot Trend: Crinkle (aka με κυματισμούς)

Must-have για το καλοκαίρι του 2019 είναι το νέο crinkle ύφασμα. Ένα ύφασμα, μαλακό και σταθερό, με ανάγλυφη όψη που δημιουργεί ένα εφέ κυμάτων, σαν γκοφρέ χαρτί. Η συλλογή Calzedonia διατίθενται σε 5 διαφορετικά χρώματα που έχουν ξεκάθαρη επιρροή από την pop σκηνή των 80s-90s: vitamin orange, τιρκουάζ, pop violet και το κλασικό μαύρο και κόκκινο, «ντύνουν» 4 στυλ μπικίνι και 2 κλασικά ολόσωμα σχέδια τα οποία ξεχωρίζουν για τα minimal τελειώματα και τα λεπτά straps από απαλό ύφασμα, αλλά και το βαθύ άνοιγμα στο πίσω μέρος, το οποίο βοηθάει στο να μαυρίσουμε καλύτερα. Τα κομψά crinkle μπικίνι βγαίνουν σε διάφορες εκδοχές: με bandeaus χωρίς ενίσχυση για φυσικό αποτέλεσμα στο στήθος, πιο minimal και μοντέρνο τρίγωνο μπούστο με βαθύ ντεκολτέ, σουτιέν τριγωνικό με αφαιρούμενη ενίσχυση, graduated push-up αλλά και 80s brazilian ψηλόμεσα σλιπς.

39 Sandbar 398
28 Sandbar 071

#2 Ηot Trend: New Minimal

Η πιο σοφιστικέ τάση για τη σεζόν που αποδεικνύει πως οι απλές γραμμές είναι και οι πιο κομψές. Μαγιό που υπογραμμίζονται από μοναδικές λεπτομέρειες, όπως ιδιαίτερα κοψίματα, χρυσά δαχτυλίδια, κόμποι και απλά υφάσματα που αναδεικνύουν το bikini look. Αυτή η «less is more» συλλογή Calzedonia είναι διακοσμημένη με γυαλιστερά και λαμπερά υφάσματα με τρισδιάστατο φινίρισμα, όπως rib, tricot and crinkle. Τα πιο μοντέρνα σχέδια είναι τα straight bandeaus με φαρδιές αποσπώμενες τιράντες, τρίγωνα, και μια μεγάλη επιστροφή του balconette με ενίσχυση στο κάτω μέρος, που παραπέμπει λίγο στον sexy κόσμο των εσωρούχων. Τα σλιπ διακρίνονται για την μεγάλη ποικιλία τους: ψηλόμεσα που θα πρωταγωνιστήσουν και αυτή τη θερινή σεζόν αλλά και minimal ή ανάλαφρα Brazilians.

01 Barbara 404
31 Sandbar 353 riscatto 2

#3 Ηot Trend: Neon

To neon trend επιστρέφει απευθείας από τα 80s: Έντονα χρώματα και sporty σχέδια για ένα πραγματικά pop καλοκαίρι που σου επιτρέπει να φοράς το αγαπημένο σου φωσφοριζέ Calzedonia σχέδιο, με ένα jean shorts και ένα visor hat και να είσαι σαν να έχεις βγει μόλις από κάποιο πλάνο του «Stranger Things», χωρίς να χάνεις το στυλ και την κομψότητά σου.

54 Ophelie 007 riscatto
45 Cindy 014

#4 Hot Trend: Balconette

Μία τάση που είναι όσο sexy πιστεύεις διαβάζοντας το όνομά της! Το νέο underwire balconette σχέδιο είναι εδώ και θα κάνει το καλοκαίρι μας ακόμα πιο συναρπαστικό! Χαρακτηρίζεται από ένα παιχνίδι διαφορετικών φινιρισμάτων και μεγάλο άνοιγμα στο ντεκολτέ που χαρίζει ένα minimal look το οποίο θα έχει την τιμητική του αυτήν τη σεζόν. Το νέο balconette design δεν έχει ενίσχυση, αλλά έχει λεπτή μπανέλα που εξασφαλίζει στήριξη, οι τιράντες είναι ρυθμιζόμενες και μπορούν να τοποθετηθούν στην πλάτη ως φιόγκος. Δοκίμασέ το και το μπούστο σου θα δείξει αμέσως πιο πλούσιο!