Hanky Panky: Άνεση, κομψότητα και sexiness σε ένα μόνο brand εσωρούχων

Hanky Panky:  Άνεση, κομψότητα και sexiness σε ένα μόνο brand εσωρούχων

To αγαπημένο underwear label της Lady Gaga, της Rihanna και της Kendal Jenner έχει πολλούς λόγους να γίνει και το δικό σου.

14 190328 HankyPanky 14 098 flat
21 190328 HankyPanky 13 034 flat
24 190328 HankyPanky 11 053 flat
25 190328 HankyPanky 16 013 1 flat

Ο Justin Timberlake και η Anna Kendrick τραγουδάνε μαζί ένα τραγούδι που λέγεται «True Colors» και σε κάποια στιγμή οι στίχοι του λένε «μην φοβάσαι να τους δείξεις ποια πραγματικά είσαι». Εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά τη μουσική, την ίδια τη ζωή αλλά και τη μόδα. Είναι πολύ λίγα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που μπορούμε να ταυτιστούμε μαζί τους και μας επιτρέπουν να δείξουμε ποιες πραγματικά είμαστε φορώντας τα, και τα εσώρουχα «Ηanky Panky» -ευτυχώς για εμάς!- είναι ανάμεσα σε αυτά. H Hanky Panky, είναι το πιο παιχνιδιάρικο brand εσωρούχων των ΗΠΑ, και μέσα από τα funky και ευκολοφόρετα σχέδιά του, μας προσκαλεί να αναδεικνύουμε την προσωπικότητά μας σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας.

Δημιουργήθηκε πριν από περίπου 40 χρόνια και είναι καρπός της μεγάλης αγάπης που έχουν δύο Αμερικάνες, η Gale και η Linda, για τη μόδα. Στόχος τους ήταν να φτιάξουν εσώρουχα που πρώτα από όλα θα ήθελαν οι ίδιες να φοράνε και να συνδυάσουν την απόλυτη άνεση με μια χρωματική παλέτα που μπορεί να εκφράσει κάθε πτυχή της γυναικείας προσωπικότητάς. Μελετώντας, λοιπόν, υφασματολογία, οι δύο σχεδιάστριες εφηύραν το trademark του brand, την δαντέλα «Hanky Panky», με βασικά της χαρακτηριστικά την απόλυτη ελαστικότητα, απαλότητα και εφαρμογή η οποία μάλιστα χαρακτηρίστηκε μόλις λίγο καιρό μετά το λανσάρισμά της ως «butter lace» από την Wall Street Journal!

Γιατί η επιτυχία ενός εσωρούχου δεν είναι μόνο να μας γεμίζει αυτοπεποίθηση χωρίς να μας καταπιέζει, αλλά και να μας επιτρέπει «να είμαστε ο εαυτός μας» φορώντας το, να δείχνουμε τα «πραγματικά μας χρώματα», που λέει και το τραγούδι του Τimberlake. Και με τα κομμάτια της Ηanky Panky το πετυχαίνουμε αυτό. H δαντέλα που χρησιμοποιούν, την οποία έχουν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να αντιγράψουν διάφορα ανταγωνιστικά brand εσωρούχων, την βλέπουμε σε κάθε προιόν της Hanky Panky μεταξύ άλλων και στο best seller προιόν του brand σε όλο τον κόσμο, το Hanky Panky thong. Το slip που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τις γυναίκες σε όλον τον κόσμο για την άνεση και τη σωστή εφαρμογή που προσφέρει, χωρίς ταυτόχρονα να χάνει το σεξαπίλ του, κατοχυρώθηκε με πατέντα από την εταιρεία ως το «πιο άνετο thong του κόσμου»! Όλα τα προιόντα της Hanky Panky παράγονται αποκλειστικά στις ΗΠΑ ενώ η εταιρεία υποστηρίζει έμπρακτα τις αρχές της βιωσιμότητας μέσα από την επιλογή υλικών φιλικών προς το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Mέχρι σήμερα, τα must have items της Hanky Panky, το thong (ψηλόμεσο και χαμηλόμεσο), τα bralettes (με φαρδιά ή λεπτή τιράντα) και τα tops, συνεχίζουν να αποτελούν αγαπημένες επιλογές των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Mάλιστα ανάμεσα στις fans του brand είναι και A-list celebrities όπως η Lady Gaga, η Rihanna και η Kendal Jenner!

Για τη φετινή σεζόν, το underware brand μας προσκαλεί σε μια διασκεδαστική social media καμπάνια με τίτλο #HankyPankyCanBe όπου κάθεμία από εμάς μπορεί να εκφράσει το πώς αισθάνεται φορώντας το brand σε διαφορετικές στιγμές της ζωής της! Aνέβασε και εσύ φωτογραφία με το αγαπημένο σου Hanky Panky piece, βάλε το παραπάνω hashtag και μοιράσου με τον υπόλοιπο κόσμο μία fashionable πλευρά του εαυτού σου. Με τρόπο διασκεδαστικό και cool… σαν των εσωρούχων σου!


Ιnfo: Ανακάλυψε την συλλογή Hanky Panky σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
www.hankypanky.com
www.facebook.com/HankyPanky
www.instagram.com/hankypankyltd/
Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr