Neo-romanticism: H attrattivo έχει οραματιστεί ένα χειμώνα κομψό που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Neo-romanticism: H attrattivo έχει οραματιστεί ένα χειμώνα κομψό που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις μας

Και μας τον «συστήνει» μέσα από τη νέα της συλλογή Fall 2019.

1 copy
5
2 copy
3
4

Στην ιστορία του «Ρομαντικού κινήματος» μαθαίναμε πως ο όρος «ρομαντισμός» υφίσταται μόνο σε συνάρτηση με τις ανθρώπινες αξίες και δεν αντιπροσωπεύει μονάχα το λογοτεχνικό ύφος ενός κειμένου αλλά και την όλη αντίληψη για τον Άνθρωπο και τη Φύση… και τη Μόδα, ερχόμαστε -κάπως προβοκατόρικα- να προσθέσουμε εμείς. Γιατί η αποτύπωση της άκριτης δημιουργικότητας, του λυρισμού, της τρυφερότητας και της φαντασίας σε ένα ρούχο, είναι εξίσου δύσκολη με αυτή της την έκφραση στη λογοτεχνία, στην ποίηση ή στον κινηματογράφο. Και στην attrattivo την έχουν πετύχει παρουσιάζοντας την πιο ντελικάτη, σοφιστικέ, κομψή και θηλυκή, νέα συλλογή για τη σεζόν Fall '19.

Μία συλλογή που μέσα από τις chic δαντέλες, τις «so hot right now» dusty pink και nude αποχρώσεις, αλλά και τα floral μοτίβα, καταφέρνει να γίνει ρομαντική χωρίς να είναι γλυκανάλατη. Καταφέρνει να μας γεμίσει προσδοκίες για έναν χειμώνα όπου η διακριτική πολυτέλεια των σατέν, loose κομματιών θα συναντάει τη φινέτσα των ζακάρ πλεκτών προσφέροντάς μας σύνολα με τα οποία μπορούμε να κάνουμε fashion statement ακόμα και στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Ροζ, mini φορέματα από ιριδίζοντα υφάσματα για glam looks, floral deux pieces σε δυναμικές μπλε αποχρώσεις για να καλύπτεις (ενδυματολογικά τουλάχιστον) τις επαγγελματικές σου απαιτήσεις, αέρινες σατέν παντελόνες που φοριούνται με ασορτί lingerie top και συνδυάζονται με biker jacket το πρωί και blazer το βράδυ, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις τις attrattivo για τη φετινή σεζόν. Όλα τα ρούχα του αγαπημένου μας brand είναι «πολυχρηστικά» -κάπως σαν τις multitasking γυναίκες που τα επιλέγουν- και φοριούνται, με διαφορετικό styling, 24 ώρες το 24άρο.

Παραδείγματος χάριν ένα maxi φόρεμα από δαντέλα με halter λαιμόκοψη σε neutral απόχρωση με την πρώτη ανάγνωση θεωρείς ότι είναι ένα βραδινό φόρεμα. Αν το βάλεις όμως με δερμάτινο μπουφάν, biker boots και κρατήσεις και μία oversized τσάντα μήπως αναθεωρήσεις την αρχική σου γνώμη και το φορέσεις και στην πρωινή σου βόλτα; Γιατί αυτό είναι η «ρομαντική» σκέψη που κρύβεται πίσω από το design αυτής της collection attrattivo, το να μπορούμε όλες να φοράμε τα αγαπημένα μας ρούχα, να αναδεικνύεται η θηλυκότητά μας, να κυκλοφορούμε με αυτοπεποίθηση όπου θέλουμε και όπως θέλουμε.

Αν αυτή η «ελευθερία» που σου παρέχει η μόδα δεν είναι μία «ρομαντική» κίνηση αγάπης τότε τι είναι; Oι παστέλ αποχρώσεις αλλά και οι ουδέτεροι, διακριτικοί τόνοι, η δαντέλα, τα liberty prints ακόμα και τα λαχούρια των attrattivo Fall '19 θα δώσουν στον χειμώνα μας τη θαλπωρή, τη εκλεπτυσμένη αισθητική και τη φινέτσα που του αξίζει. Και θα δώσουν και σε εμάς έναν παραπάνω λόγο για να τον προσμένουμε… είτε είμαστε ρομαντικές, είτε μας κάνει η μόδα της φετινής χρονιάς.