#CHOOSEPINK: Αυτό είναι το σύνθημα που «ορκίζονται» όλες οι fashionista!

#CHOOSEPINK: Αυτό είναι το σύνθημα που «ορκίζονται» όλες οι fashionista!

Αν αναρωτιέσαι τι είναι το #Choosepink, τότε πρέπει να σε ενημερώσω πως σε περίπτωση που οι περισσότερες απαντήσεις σου στις παραπάνω ερωτήσεις ήταν θετικές, μάλλον σε αφορά άμεσα!

Είναι η μόδα για σένα η δεύτερη φύση σου; Απολαμβάνεις το φθινόπωρο γιατί σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μεταβατικούς συνδυασμούς από κομμάτια που θα ταίριαζαν σε κάθε εποχή; Θεωρείς το mix ‘n match την απόλυτη fashion εφεύρεση; Είσαι πάντα η πρώτη από την παρέα σου, που «ξετρυπώνει» τα πιο δυνατά trend πριν γίνουν ευρέως γνωστά στον υπόλοιπο κόσμο; Έχεις σκεφτεί πως οι τολμηροί πειραματισμοί με το ντύσιμό σου, ίσως γίνονται πολλές φορές αφορμή να εμπνεύσεις τον περίγυρό σου να ξεφύγει από τα συνηθισμένα; Μήπως είσαι και εσύ κομμάτι της τάσης #Choosepink και απλά δεν το γνωρίζεις;

Αν αναρωτιέσαι τι είναι το #Choosepink, τότε πρέπει να σε ενημερώσω πως σε περίπτωση που οι περισσότερες απαντήσεις σου στις παραπάνω ερωτήσεις ήταν θετικές, μάλλον σε αφορά άμεσα! Πρόκειται για το νέο σύνθημα κάτω από το οποίο συγκαταλέγονται όλες οι Pink γυναίκες που δεν φοβούνται να «αγκαλιάσουν» με τις καθημερινές στυλιστικές τους επιλογές, κάθε ανατρεπτική έκφανση της μόδας. Όλες εκείνες οι αφανείς «ιέρειες» του απόλυτου στυλ, οι οποίες θέλουν κάθε look τους να είναι πρωτοποριακό και γεμάτο αναφορές από τις τάσεις των διεθνών ντεφιλέ, για αυτό και εμπιστεύονται τα καταστήματα Pink Woman για κάθε τους εμφάνιση.

Τώρα που σου αποκαλύψαμε την κρυφή και πιο… ροζ πτυχή του εαυτού σου, που ούτε εσύ δεν γνώριζες, έχει έρθει η ώρα να σου συστήσουμε και τα trends που θα επενδύσουν τα #Choosepink κορίτσια, όπως εσύ, μέσα στην επόμενη σεζόν! Κράτα τις απαραίτητες σημειώσεις και μας ευχαριστείς αργότερα!

Το γνήσιο 90’s street style

Μπορεί να έχει φορεθεί και αγαπηθεί από πολλούς, λίγοι όμως έχουν καταφέρει να υιοθετήσουν το γνήσιο 90’s street style που μας κάνει να νομίζουμε πως βρισκόμαστε σε ένα… απρόβλεπτο ταξίδι στον χρόνο. Φουσκωτά ογκώδη μπουφάν, καρό παντελόνια και supersize πουλόβερ, παρόμοια με αυτά που πρωτοείδαμε να φοράνε πριν χρόνια τα αγαπημένα μας «φιλαράκια» Rachel, Monica και Phoebe, θα έχουν για μία ακόμη χρονιά την τιμητική τους στον χώρο της μόδας.

Extra tip: Το ίδιο ισχύει και για τα 80’s βέβαια, τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους με εντυπωσιακούς όγκους στα μανίκια των ρούχων, ακόμη πιο εκκεντρικά και λαμπερά αξεσουάρ, τα οποία υπόσχονται να φέρουν στο προσκήνιο την πιο θηλυκή σου πλευρά με τον πιο στυλάτο τρόπο!

τροπο

Η αξεπέραστη άνεση του utility

Ένα ακόμη trend που καθιερώθηκε από κάθε απανταχού fashionista και θα μας απασχολήσει και φέτος, είναι το utility. Οι φαρδιές γραμμές τους και τα γήινα χρώματα που ως επί το πλείστον κυριαρχούν στη συγκεκριμένη παλέτα, εκτός από ανυπέρβλητο στυλ, μας παρέχουν τη δυνατότητα να είμαστε άνετες 24/7 και να πειραματιζόμαστε ακόμη περισσότερο με τους συνδυασμούς μας. Αν μέχρι σήμερα δεν το έχεις συμπεριλάβει στην γκαρνταρόμπα σου, να είσαι σίγουρη πως μία βόλτα σε ένα από τα 90 καταστήματα Pink Woman σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα σου αλλάξει σίγουρα γνώμη!

γνεμι

What a colorful world!

Ένας σημαντικός παράγοντας που επίσης καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τι θα φορεθεί, είναι τα χρώματα που κυριαρχούν σε κάθε σεζόν. Για τον φετινό χειμώνα, η γκάμα είναι ευρεία και «ζεστή», με τη μέντα να δίνει μία πιο αισιόδοξη «πινελιά», το κυπαρισσί, την terracotta και το μουσταρδί να κάνουν μία αναπάντεχη «επιστροφή στη φύση» και τα βαθιά κόκκινα, όπως το βυσσινί και το δαμασκηνί να εμπλουτίζουν με έναν extra τόνο μυστηρίου τις εμφανίσεις μας. Μη διαστάσεις μάλιστα να τα σετάρεις με ένα πιο ρομαντικό floral print σε στυλ prairie. Είναι το καλύτερο μοτίβο για να κάνεις το αναγκαίο twist σε όλο το σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, ψυχρές και μεταλλικές αποχρώσεις όπως το λιλά και το κλασικό ασημί, είναι οι σίγουρες επιλογές που θα σε βγάζουν πρωί βράδυ ασπροπρόσωπη!

ασπροσ

Γνωρίζοντας πλέον τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις μπρος την έμπνευση και τη φαντασία σου, μετατρέποντας για μία ακόμη σεζόν τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης σε μία τεράστια πασαρέλα! Όπως κάθε #Choosepink κορίτσι που δεν φοβάται να «παίξει» με την εικόνα του, έτσι και εσύ είναι βέβαιο πως με την «πολύτιμη» βοήθεια των καταστημάτων Pink Woman και «οδηγό» την δουλεμένη αισθητική σου, θα μαγνητίσεις τα βλέμματα όλων στο πέρασμά σου!

#choosepink