Jeans For Everybody: Η American Eagle με έμαθε μέσα από ένα jean να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Jeans For Everybody: Η American Eagle με έμαθε μέσα από ένα jean να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου

Τέσσερα διαφορετικά denim παντελόνια, τέσσερις διαφορετικές περιστάσεις, ένα κορίτσι, ένα brand και πολλή όρεξη για shopping.


«Από τη στιγμή που μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου, δεν θες να είσαι καμία άλλη», έχει πει η Rihanna σε παλαιότερη συνέντευξη της, διατυπώνοντας με αυτόν τον απλό τρόπο το καλύτερο μάθημα αυτοπεποίθησης που θα μπορούσε κάποιος να μας δώσει. Και η μόδα μπορεί να γίνει ένα «όχημα» που θα σε μεταφέρει σε αυτόν τον «δρόμο» της αυτοβελτίωσης και της συνειδητοποίησης. Επιλέγοντας ρούχα που σε κολακεύουν, σε εκφράζουν και σε απελευθερώνουν νιώθεις αυτόματα πιο κοντά με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και αυτό είναι κάτι που τον ένιωσα 100% με το που πέρασα την πόρτα του American Eagle store στην Ερμού. Η αναζήτηση ενός ακόμα denim παντελονιού για τις καθημερινές μου δραστηριότητες με έκανε να καταλάβω τις ανάγκες τις σιλουέτας μου, να «αγκαλιάσω» την εικόνα μου και να αισθανθώ άνετα με αυτό που αντίκρισα στον καθρέφτη.
IMG 8506


Γιατί υπάρχουν τα jeans που σου αρέσουν, τα jeans που σου ταιριάζουν και τα jeans που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Και υπάρχουν και τα denim παντελόνια της American Eagle που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω. Τα δοκίμασα σχεδόν όλα, διάλεξα 4 διαφορετικούς τύπους που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και εναρμονίζονται με τα μεγαλύτερα denim trends της σεζόν και ξαναθυμήθηκα το fashion cliché που λέει πως «το να βρεις το ιδανικό jean παντελόνι, είναι σαν να βρίσκεις το ιδανικό ταίρι… σπάνιο και πολύτιμο»! Γι΄αυτό η σχέση που αναπτύσσεις με τα Αmerican Eagle denim pants είναι σχέση παντοτινής και αληθινής αγάπης που μέσα από αυτήν γνωρίζεις καλύτερα εσένα την ίδια και φέρνεις στην επιφάνεια τα καλύτερά σου στοιχεία.









tomgirl
Το jean για τη βραδινή σου βόλτα

STRETCH TOMGIRL JEAN
Είναι το Τomgirl σε σκούρα μπλε απόχρωση, με ρεβέρ στο τελείωμα του. Είναι εφαρμοστό από εξαιρετικά μαλακό πανί που σου δίνει τεράστια ελευθερία κινήσεων, είτε αποφασίσεις να το φορέσεις με sneakers και oversized T-shirt για να πας σινεμά, είτε το συνδυάσεις με γόβες, lingerie top και blazer για να πας για ποτό. Είχα καιρό να νιώσω πως δεν «ασφυκτιώ» μέσα σε ένα denim παντελόνι που αναδεικνύει τις καμπύλες μου και κάνει τα τους μηρούς μου να δείχνουν πιο λεπτοί.
D7C06407 9FC3 4622 9D86 75026C9AAF93

Η Διονυσία Καλαποθαράκου με το Tomgirl American Eagle jean της



boyfirend
To jean για τον πρωινό σου περίπατο

90S BOYFRIEND JEAN


Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι βαθιά επηρεασμένη από το reboot του «BH90210», θα το παραδεχτώ. Μαζί όμως με τον Μπράντον και την Κέλι, επέστρεψε στη ζωή μου και μία νοσταλγία για τα cool trends των 90s και αυτό το Boyfriend παντελόνι των American Eagle είναι ό,τι πρέπει για να ακολουθήσω την τάση χωρίς να χάσω ίχνος από τη θηλυκότητά μου. Εφαρμοστό στου γοφούς και loose στα μπατζάκια, φοριέται με ένα απλό marcel φανελάκι, με μία δερμάτινη ζώνη και μποτάκια και σου επιτρέπει να πιεις τον καφέ σου με retro διάθεση και αψεγάδιαστο στυλ.
89702175 57D2 4D2D A0E5 56C32D16829A

H Διονυσία Καλαποθαράκου φοράει το 90s Boyfriend denim παντελόνι της American Eagle



mauro
To jean για να είσαι κομψή και άνετη ακόμα και μέσα στο σπίτι

SUPER SOFT HIGHEST WAIST JEGGING


Η φυσική ροπή όλων μας –ναι, παίρνω το θάρρος να βάλω και εσένα μαζί μου, μέσα στην ίδια κατηγορία- είναι να κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι με ξεχιλωμένα μπλουζάκια με στάμπες και παντελόνια φόρμας 2 νούμερα μεγαλύτερα από το κανονικά. Ή τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα μέχρι και πριν από λίγες μέρες όταν ανακάλυψα το Super Hi-Rise Jegging της Αmerican Eagle. Τόσο μαλακό, σαν να φοράς κολάν, και από την άλλη τόσο κολακευτικό που κάθεσαι στον καναπέ τρώγοντας πατατάκια και νιώθεις ότι «πέφτεις» νούμερο στα ρούχα σου. Φόρεσέ το με ένα oversized φούτερ, σαν αυτό το American Eagle με τις animal prints λεπτομέρειες που θα δεις παρακάτω και δες την αγαπημένη σου σειρά με το πιο stylish look.
82B9B0E7 F4AB 467A B2E2 0683326F647B

Η Διονυσία Καλαποθαράκου με το Super Hi-Rise Jegging σε μαύρη απόχρωση και μαύρο φούτερ με φερμουάρ, όλα American Eagle



leuko
To jean για τις εκδρομές σου

HIGHEST WAIST FLARE JEAN
Ψωνίζουμε για ένα επίσημο event, ψωνίζουμε για το γραφείο, ψωνίζουμε για το γυμναστήριο… πόσο συχνά ψωνίζουμε όμως για να ταξιδέψουμε; Όχι πολύ είναι η απάντηση και αυτό ήρθε ο καιρό να αλλάξει. Από την πρώτη στιγμή που δοκίμασα αυτό American Eagle Flare Jean ανακάλυψα δύο πράγματα: 1) το λευκό χρώμα είμαι μύθος ότι παχαίνει. Αν το παντελόνι σου έχει τη σωστή γραμμή και εφαρμογή, αποτελεί μία πρώτης τάξεως επιλογή ώστε να ξεφύγεις από τις συνηθισμένες μπλε αποχρώσεις των denim pants 2) είναι τόσο 80s που μπορείς να κάνεις fashion statement με όποιον τρόπο και να το βάλεις. Με tie dye φούτερ, με army jacket, ακόμα και με εμπριμέ φαρδύ πουκάμισο, αυτό το παντελόνι είναι τόσο βολικό που ξεχνάς ότι το φοράς ενώ ταξιδεύεις και τόσο ξεχωριστό που κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν όταν φτάσεις στον προορισμό σου.
262EBF7C 16C2 45DE A032 9E606AB4A8D0

Η Διονυσία Καλαποθαράκου με λευκό, High Waist Flare Jean και tie dye φούτερ, όλα American Eagle



Ιnfo: Σταδίου & Αιόλου Aθήνα, τηλ.2103245811
Ερμού 22 Αθήνα, τηλ. 21 0324 3205
Λ. Κηφισίας 37Α Μαρούσι, τηλ. 2111815028 (Golden Hall)
Ανδρεα Παπανδρεου 35 Mαρούσι, τηλ. 2106197203 (The Mall Athens)
Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 13 Γλυφάδα, τηλ. 2108943629
Ιnstagram: americaneaglegr
Facebook: American Eagle
https://www.notos.gr/americaneagle/