Erase and Re:Design: Η Staff βάζει τις βάσεις για να ανανεώσεις τον εαυτό και την γκαρνταρόμπα σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Erase and Re:Design: Η Staff βάζει τις βάσεις για να ανανεώσεις τον εαυτό και την γκαρνταρόμπα σου

Μέσα από τη νέα της συλλογή μπορείς να εκφραστείς με τρόπους που δεν το είχες κάνει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

68750713 2364369470344102 181985473797816320 n
staff 1
staff 2
image1 2

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα τόσο ερχόμαστε πιο κοντά με λαμπάκια που αναβοσβήνουν, με ξωτικά που μεταφέρουν δώρα και με εικόνες διαφορετικές από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Και μπορεί να μην κυριολεκτούμε απαραίτητα, αλλά με έναν σουρεαλιστικό τρόπο όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στο μυαλό μας. Οι ενδορφίρνες «εκρήγνυνται» στον οργανισμό μας και μας προκαλούν να απολαύσουμε την κάθε στιγμή, «διαγράφοντας» ό,τι μας κρατούσε πίσω και «ξανασχεδιάζοντας» το μέλλον μας…. Και μαζί με αυτό και τη νέα μας γκαρνταρόμπα.

Η νέα καμπάνια της Staff για τη σεζόν F/W 2019-2020 αποτυπώνει αυτήν την επανεκκίνηση και δίνει το έναυσμα για μια νέα, φρέσκια αρχή σε καινούργιες πλέον βάσεις. Μέσα από τη μόδα μπορείς όχι μόνο να δείχνεις καλύτερη, αλλά και να γίνεις καλύτερη. Να αλλάξεις ριζικά με τρόπο ουσιαστικό, κάνοντας «Re:Design», όχι μόνο στην «Your Staff Gallery» (υπακούοντας το μότο του brand) αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό, στις ευάλωτες πτυχές σου και σε ό,τι κάνει την καθημερινότητά σου λιγότερο όμορφη. Τα πιο updated Staff looks γι΄ αυτήν τη σεζόν είναι εδώ και περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Ponchos, cardigans, ριγέ tops, logo φούτερ, μονόχρωμα πουλόβερ, κοτλέ jackets, animal printed παντελόνια αλλά και τα εμβληματικά denim παντελόνια και πουκάμισα του brand, πλαισιώνουν μία συλλογή από την οποία όχι μόνο δεν λείπει κάτι αλλά είναι γεμάτη με stylish fashion items που θα αναδείξουν την μοναδικότητά σου. Πλισέ φούστες και κομψά shirt dresses που μπορούν να συνδυαστούν με jean jackets για all day chic looks αλλά και Canadian tuxedos για τις πιο τολμηρές που δεν φοβούνται τους denim on denim συνδυασμούς, βρίσκονται όλα στη νέα συλλογή Staff F/W 2019-2020. Το brand διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει της ανάγκες της σύγχρονης και μοντέρνας γυναίκας και δεν εγκλωβίζεται στη «denim φύση του».

Το αντίθετο. Εξελίσσεται, αναδιοργανώνεται κάθε σεζόν και μας βάζει σε mood να κάνουμε αλλαγές –ριζικές ή μη- στην εμφάνισή μας. Ο Νίκος Καζαντζάκης έλεγε πως «Οι αληθινοί δάσκαλοι χρησιμοποιούν τους εαυτούς τους ως γέφυρες πάνω στις οποίες καλούν τους μαθητές τους να περπατήσουν. Τότε, έχοντας διευκολύνει τη διέλευσή τους, ‘γκρεμίζονται’, ενθαρρύνοντάς τους να δημιουργήσουν νέες, δικές τους γέφυρες». Αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα, ακόμα και στη μόδα και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας μέσα από αυτήν. Η Staff, φέτος, σαν σωστός «δάσκαλος» μας βάζει στη διαδικασία να ρίξουμε τις γέφυρες και να «ξανασχεδιάσουμε» καινούργιες από την αρχή αποκαλύπτοντας την καλύτερη εικόνα, αλλά και γκαρνταρόμπα μας.

Info: H Staff έχει ανακαινίσει όλα τα καταστήματά της και εκεί μπορείς να ανακαλύψεις τη νέα της collection. To ίδιο μπορείς να κάνεις και online μπαίνοντας στο www.staff-jeans.com