Cabaret Nights: Η Ιntimissimi μας ταξίδεψε μέχρι τη Βερόνα για ένα show που έκανε τη μόδα διασκέδαση

Διονυσία Καλαποθαράκου
Cabaret Nights: Η Ιntimissimi μας ταξίδεψε μέχρι τη Βερόνα για ένα show που έκανε τη μόδα διασκέδαση

Η συλλογή του brand για τη σεζόν F/W 2019-2020 ονομάζεται «White Cabaret» και ενώνει τον αισθησιασμό με την υψηλή αισθητική και το retro ύφος με τα cool, so hot right now, κομμάτια.

Μεγάλοι πολυέλαιοι, σαξοφωνίστες, χορευτές ντυμένοι στα λευκά, πέρλες, στυλ τσάρλεστον και vintage inspired κοστούμια άνοιξαν το φετινό fashion show του αγαπημένου μας brand, της Intimissimi. Το Queen.gr βρέθηκε για ακόμα μία φορά στην πιο ρομαντική πόλη της Ιταλίας, στη Βερόνα όπου και παρακολούθησε από την πρώτη σειρά –σχεδόν ακουμπούσαμε τις Irina Shayk, Sarah Jessica Parker και Chiara Ferragni- τη νέα συλλογή εσωρούχων και homewear του ιταλικού label.



intimissimi 3817
29October DV1 1824
29October DV1 2059
29October DV1 4098
29October DV1 4476
29October DV1 4415



Mπαίνοντας μέσα στο Calzedonia Spa αντικρύσαμε πλήθος influencers και fashion connoisseur από όλο τον κόσμο και έναν τεράστιο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το catwalk και ήταν ελαφρά φωτισμένος, περιτριγυρισμένος με λευκό background και έπιπλα στις αποχρώσεις του ιβουάρ αποδεικνύοντας πως το «Λευκό Cabaret» δεν είναι μόνο η ιδέα πίσω από τα νέα Intimissimi εσώρουχα, αλλά γίνεται και πράξη.

Χιλιάδες φώτα, ατμοσφαιρική διακόσμηση με φωτιστικά από κρυστάλλους και ένα σκηνικό με πηγή έμπνευσης jolie café chantant στήθηκε για την πασαρέλα του show. H παλέτα του απόλυτου λευκού αποτέλεσε τη βάση για την collection δημιουργώντας τον καμβά πάνω στον οποίο κάθε σύγχρονη κοπέλα μπορεί να «σχεδιάσει» και μία διαφορετική πτυχή του εαυτού της. Την «αθώα» που φοράει λευκά σατέν deux pieces, την «sexy» που αγαπάει τη μαύρη δαντέλα, την «πρακτική» που θέλει να κάνει cocooning μέσα σε καρό-γκρι σύνολα.

Μερικά από τα πιο όμορφα μοντέλα του κόσμου, ανάμεσα τους και η Lorena Duran, το light plus size model που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand, περπάτησαν με παλμό και σχεδόν χορευτικό βήμα στην πασαρέλα φορώντας δαντελένια σουτιέν και σλιπ, tone – on – tone fleurie balconette bras, δαντελένια κορμάκια bodies, bra tops με ελαστική υφή αλλά και prints: λεοπάρ και μοτίβα πύθωνα σε τούλι, glen plaid καρό σχέδια και πουά.

Statement lingeries από dévoré βελούδο με κρόσσια, δαντέλα και boudoir-style εσώρουχα με λάμψεις από χρυσό, περνούσαν μπροστά από τα μάτια μας την ίδια στιγμή που τα σκεφτόμασταν συνδυασμένα με δερμάτινα παντελόνια, σατέν φούστες ακόμα και denim pieces για mix & match looks.

Αυτό που μας εντυπωσίασε το ίδιο με τα εσώρουχα ήταν και οι κομψές, μεταξένιες πιτζάμες ανδρικού στιλ της Intimissimi, σε λευκές, μαύρες και σαμπανιζέ αποχρώσεις. Τις είδαμε και στις πρώτες σειρές του show φορεμένες ως κανονικά σύνολα από τις καλεσμένες του brand, με πέδιλα και biker jackets. Slip dresses, kimonos και lingerie tops έδιναν στο «boudoir style» μία άλλη, φρέσκια οπτική και μας έκαναν να οραματιζόμαστε τη στιγμή που διαδραματίζονταν το catwalk, ολόκληρα outfits βασισμένα σε αυτά τα key pieces.

Aν έπρεπε με ένα μόνο τραγούδι να περιγράψουμε την αίσθηση που μας άφησε το show, αυτό δεν θα ήταν άλλο από το ομώνυμο της Liza Minnelli, το «Cabaret». Οι στίχοι του λένε «Come taste the wine, Come hear the band, Come blow that horn. Start celebrating right this way, your table's waiting…» και αυτό θα ήταν η πειστική, οπτικοακουστική αναπαράσταση αυτού που ζήσαμε…. Μέχρι την επόμενη φορά, μέχρι το επόμενο Intimissimi show!

https://www.instagram.com/p/B4N7U0dF2Hn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
29October DV1 5274


Ιnfo: Έξω από τον χώρο της επίδειξης είχε μεταφερθεί ένα τεράστιο καρουζέλ, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα της παιδικής χαράς αλλά μεταφέροντας την ευφορία και το fashion κλίμα της επίδειξης. Tα μαλλιά και το make-up των μοντέλων, επιμελήθηκαν οι Franco Gobbi και Michele Magnani αντίστοιχα, προσδίδοντας στο catwlalk ένα «Joséphine Baker» στυλ. Ο Franco Gobbi – ο διεθνούς φήμης hairstylist και global ambassador του milk_shake, δημιούργησε χτενίσματα με πέρλες στα μαλλιά, αλλά και κρυστάλλινες λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τις τραγουδίστριες του cabaret. Ο Global Senior Artist της MAC Cosmetics, Michele Magnani δημιούργησε λαμπερά looks με στρας.