Black Friday Rule: Τι πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτή την «Μαύρη Παρασκευή» της μόδας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Black Friday Rule: Τι πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτή την «Μαύρη Παρασκευή» της μόδας

Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις τώρα στην γκαρνταρόμπα σου σε πολύ καλύτερες τιμές.

Αν googlάρεις «black Friday» θα διαβάσεις πως ο όρος αναφέρεται «στο ανεπίσημο όνομα που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, δηλαδή την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, ημέρα η οποία έχει θεωρηθεί ως η αρχή της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων αγορών στην χώρα από το 1952». Αν όμως λειτουργείς καλύτερα με το θυμικό από ότι με την «αναζήτηση» θα φέρεις στο μυαλό σου τις εικόνες που έδειχνα οι ειδήσεις όταν είμασταν πιο μικρές με τις ουρές έξω από τα πολυκαταστήματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τις γυναίκες να «ορμάνε» μέσα σε αυτά όταν άνοιγαν οι πόρτες τους για να ψωνίζουν επώνυμα κομμάτια σε πολύ πιο χαμηλές τιμές. Οι καλύτερες προσφορές black Friday έχουν έρθει πλέον και στην Ελλάδα και το αγαπημένο μας fashion brand, η attrattivo, μας δίνει την ευκαιρία στις 29 Νοεμβρίου να αποκτήσουμε τα must have items του φετινού χειμώνα στις πιο «έξυπνες τιμές».

Η black Friday attrattivo είναι μέρα χαράς για κάθε καταναλώτρια και fashionable κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να αποκτήσεις φορέματα, παντελόνια, μπλούζες, μπουφάν και φούστες με έκπτωση που μόνο «μαύρη» δεν θα κάνει τη μέρα της. Το αντίθετο. Θα την γεμίσει χρώματα ευφορίας και ευχαρίστησης γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από την attrattivo black Friday και τα ψώνια που κάνεις σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Εμείς βρήκαμε για εσένα τα essentials pieces για αυτήν τη σεζόν και σου προτείνουμε να τα τσεκάρεις πριν την 29η Νοεμβρίου ώστε να φτιάξεις την shopping list σου με ηρεμία και νηφαλιότητα. Μακριά από εμάς οι εικόνες παροξυσμού που λέγαμε παραπάνω… αν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τις νιώθουμε #ολεςτοιδιοθακαναμε

5207251193207 1

Moνόχρωμο jacket

To πιο «χρήσιμο» μπουφάν της γκαρνταρόμπας σου! Φοριέται πάνω από jean, πάνω από casual φόρεμα, αλλά και από αμπιγέ, βραδινό σύνολο και σε κρατάει ζεστή χωρίς να χάνεις το στυλ και την urban αισθητική σου.

5207251281911 2

Μidi φόρεμα

Ένα εμπρίμε, αέρινο φόρεμα που φτάνει μέχρι τα μισά της γάμπας φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου. Με πέδιλα το καλοκαίρι, με chelsea boots, γόβες, παλτό ή δερμάτινο μπουφάν, τον χειμώνα. Επέλεξε ένα attrattivo στο hot print που βλέπεις παραπάνω και κάνε statement με την επόμενη casual εμφάνισή σου.

5207251266604 1

Πιε ντε πουλ φούστα

Το καρό μοτίβο που μας έρχεται από τα 60s, είναι ό,τι πιο επίκαιρο και αυτήν τη σεζόν και ταυτόχρονα αποθεώνει τo French Chic trend. Aυτή η πολύ κομψή mini φούστα σε στενή γραμμή μπορεί να φορεθεί με ζιβάγκο και blazer το βράδυ αλλά και με oversized πουλόβερ το πρωί δίνοντας ένα stylish twist σε κάθε σου look.

5207251234504 1

Κοτλέ παντελόνι


Από σοφιστικέ, κοτλέ ύφασμα, το κατεξοχήν χειμωνιάτικο υλικό, αυτό το στενό παντελόνι μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να είσαι άνετη και κομψή. Αγαπημένο μας style combo: αυτό το κομμάτι με λευκό ανδρικό πουκάμισο και μαύρο, δερμάτινο μπουφάν.

5207251286954 1

Denim πουκάμισο

Ένα mannish κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Συνδύασέ το με denim παντελόνι για να δημιουργήσεις ένα Canadian tuxedo σύνολο, με φαρδύ καρό σακάκι αλλά και με δερμάτινη mini φούστα και εντυπωσίασε φορώντας ένα «ρούχο δανεικό»... από την ανδρική γκαρνταρόμπα.