Πώς να φορέσεις με κομψό τρόπο κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Πώς να φορέσεις με κομψό τρόπο κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ

Επειδή βρισκόμαστε ακόμα σε εορταστικό mood και επειδή το κόκκινο δεν είναι το πιο διακριτικό χρώμα... αυτό το άρθρο θα σου φανεί χρήσιμο.

Κλισέ, αλλά το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους όχι γιατί μας προκαλεί απαραίτητα ερωτικά συναισθήματα, αλλά γιατί είναι τόσο «έντονο» που μόνο με τον παράλογο έρωτα μπορείς να το παρομοιάσεις, ακόμα και σε ό,τι αφορά τη μόδα και το στυλ. Τα κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ, ακριβώς εξαιτίας της edgy απόχρωσής τους, δεν συνδυάζονται με όλα ούτε φοριούνται εύκολα σε total looks -ακόμα και αυτές τις εορταστικές μέρες που επιτρέπονται οι ενδυματολογικές υπερβολές- γιατί σε αυτήν την περίπτωση ξέρεις πως θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με την επιλογή σου.

Παρακάτω θα βρεις έξι εκλεπτυσμένους και αρκετά fashionable τρόπους να εντάξεις το κόκκινο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου μέσα από μεμονωμένα κομμάτια, όπως είναι μία κόκκινη κάπα, ή και αξεσουάρ (οι κόκκινες τσάντες είναι πάντα in fashion). Δες τις προτάσεις μας και πάρε ιδέες για τις επόμενες «κόκκινες» εμφανίσεις σου.
Δες επίσης: Must Have Items: Το 2019 αυτές τις designer bags τις είδαμε παντού