Η Lana Del Rey εμφανίστηκε στα Grammys με ένα φόρεμα που αγόρασε μόνη της από ένα εμπορικό κέντρο

Μαρία Ροδίτη
Η Lana Del Rey εμφανίστηκε στα Grammys με ένα φόρεμα που αγόρασε μόνη της από ένα εμπορικό κέντρο

Έφτασε η στιγμή που η ερώτηση «ποιον σχεδιαστή φοράς» δεν θα «στέκει» στο κόκκινο χαλί;

Η 62η Τελετή Απονομής των Grammy Awards πραγματοποιήθηκε χθες στο Staples Center του Λος Άντζελες μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Kobe Bryant και της 13χρονης κόρης του, Gianna. Ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς ήταν η πολυσυζητημένη Billie Eilish, αλλά και η τραγουδίστρια Lizzo, ενώ δεν ήταν λίγες και οι celebrities που εντυπωσίασαν με τα gowns που επέλεξαν να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί. Οίκοι Μόδας, όπως Versace, Alexander Wang, Mugler και Gucci έντυσαν πολλές celebrities που έδωσαν το παρών στα λαμπερά Grammy Awards 2020.

Η Lana Del Rey, όμως, έκανε την ανατροπή και δεν επέλεξε δημιουργία κάποιου μεγάλου Οίκου Μόδας, αλλά αγόρασε το glam φόρεμά της από… ένα mall. «Ήταν μια αγορά της τελευταίας στιγμής. Το πήρα από ένα εμπορικό κέντρο. Το είδα και το λάτρεψα», είπε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο κόκκινο χαλί. Και η αλήθεια είναι ότι αν δεν το αποκάλυπτε, θα πιστεύαμε άνετα ότι αγόρασε το ασημί, sequin φόρεμά της από κάποιον διάσημο Οίκο Μόδας.

Η Lana Del Rey εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του συντρόφου της, Sean Larkin, και οι δυο τους ήταν πολύ ταιριαστοί στιλιστικά. Η τραγουδίστρια με τη μελαγχολική φωνή δήλωσε για το φόρεμά της: «Ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Δημιούργησα ένα mix & match στιλ και αυτό είναι όλο».

Διάβασε ακόμα: Grammy Awards 2020: Όλες οι εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μουσικής