Dreamy Bride! Ο Οίκος Νυφικών Demetrios σου δείχνει πώς να γίνεις η νύφη που πάντα ονειρευόσουν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Dreamy Bride! Ο Οίκος Νυφικών Demetrios σου δείχνει πώς να γίνεις η νύφη που πάντα ονειρευόσουν

Τι σημαίνει, στην πράξη, να είσαι «Demetrios Νύφη»; Σημαίνει γοητεία, χάρη, φινέτσα, σημαίνει να εκπληρώνεις με τον πιο στυλάτο τρόπο το παιδικό σου όνειρο.

1062 5556
1061 7619
DR300 DR312Sbw
DP413 234
IMAGE5 8023 8028 copy

Yπάρχει μία ρήση που επαναλαμβάνεται συχνά στο Pinterest, «Be the woman you needed as a girl» (δηλ. γίνε η γυναίκα που χρειαζόσουν ως κορίτσι) και μας εμπνέει κάθε φορά που το βλέπουμε στο newsfeed μας. Μας γεμίζει δύναμη να κυνηγήσουμε, και να πραγματοποιήσουμε όλα μας τα όνειρα, κρατώντας την ακεραιότητα του χαρακτήρα μας και την αθωότητα που κρύβεται πίσω από τις παιδικές μας φιλοδοξίες. Είτε ονειρευόσουν μία επιτυχημένη καριέρα, είτε διψούσες για ταξίδια, είτε αποσκοπούσες στη δημιουργία οικογένειας και σε έναν ευτυχισμένο γάμο, είτε ήθελες όλα τα παραπάνω μαζί… έχεις τη δύναμη να τα κάνεις πραγματικότητα κρατώντας αναλλοίωτες τις ηθικές σου αξίες και τις αρετές της προσωπικότητάς σου. Kαι λίγες ημέρες πριν την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών, αυτή η «δύναμη» είναι κινητήριος μοχλός κάθε μίας από εμάς και πρέπει να μην τη θεωρούμε δεδομένη, αλλά να προσπαθούμε σκληρά για να την έχουμε στη ζωή μας.

Το μονοπάτι του να είσαι η «γυναίκα που ονειρευόσουν από μικρή ότι θα γίνεις» δεν εξαντλείται μόνο στις «σωστές» επιλογές ζωής, αλλά και νυφικού. Για την πιο γλυκιά, τρυφερή και χαρούμενη ημέρα της ζωής σου ο πιο γνωστός Οίκος Νυφικών στην Ελλάδα, ο «Demetrios», σε προκαλεί να απαντήσεις στο ρητορικό ερώτημα «τι σημαίνει να είσαι Demetrios Nύφη», ώστε να καταλήξεις και εσύ στο συμπέρασμα πως πάνω από όλα σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι μοναδική, να είσαι ξεχωριστή, να είσαι όλα όσα πάντα ήλπιζες πως θα γίνεις.

Τα νυφικά του Οίκου Demetrios απευθύνονται σε γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση, δυναμικές, ρομαντικές, κομψές, sexy, παραδοσιακές, μοναδικές, λαμπερές, σαγηνευτικές, ανεξάρτητες, με στυλ νεανικό, κλασσικό, ρομαντικό και bohemian. Μπορείς να είσαι η «νύφη που ονειρευόσουν να είσαι», αν επιλέξεις να είσαι «Demetrios Νύφη», ακριβώς γιατί τα φορέματα του brand καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών αλλά και ενδυματολογικών απαιτήσεων. Την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου μπορείς να τη ζήσεις μέσα σε μία Haute Couture δημιουργία που θα αναδείξει τις χάρες και την προσωπικότητά σου. Υπάρχουν κομμάτια σε γραμμή άλφα για γυναίκες με καμπύλες, με halter κόψιμο για κορίτσια με πλούσιο μπούστο και λεπτά άκρα, σε mermaid γραμμή για όσες θέλουν να αναδείξουν τη λεπτή μέση και τους γλουτούς τους, σε στράπλες σχέδιο για τις fans των ultra chic εμφανίσεων που βασίζονται στο μυστικό των Γαλλίδων για «αιώνια κομψότητα» και δεν είναι άλλο από τους «έξω ώμους».

Η κάθε νύφη είναι τόσο ξεχωριστή για τον σχεδιαστή Demetrios, που εμπνέεται μέσα από τις προσωπικές της ανάγκες για να δημιουργήσει ένα νυφικό στο οποίο θα αποτυπώνεται η λάμψη και η φινέτσα της, όποιο και αν είναι το στυλ της.
Σε κάθε collection που σχεδιάζει ο Demetrios, προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι που ταιριάζει σε όλους τους τύπους του γυναικείου σώματος, χωρίς όμως να φέρνει στο τέλος ένα σχέδιο κοινότυπο και συνηθισμένο και εδώ κρύβεται η επιτυχία του σχεδιαστή και αυτό που τον κάνει να είναι μοναδικός και κορυφαίος στο είδος του.

«H Demetrios νύφη είναι όμορφη, εκλεπτυσμένη, μοναδική και κομψή» , δηλώνει ο Demetrios James Elias και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, προσθέτοντας μόνο πως «σημαίνει και να είσαι ο εαυτός σου μέσα στο φόρεμα που φοράς» και αυτό είναι κάτι που είτε ονειρευόσουν από μικρή, είτε θέλησες στην πορεία… κάνει τη διαφορά!
Info: www.demetrios.gr
Instagram @demetriosbride
Facebook Demetrios Greece