5 στυλ παπουτσιών που είναι τόσο άνετα (σαν να φοράς τις παντόφλες σου) και ταυτόχρονα πολύ κομψά!

5 στυλ παπουτσιών που είναι τόσο άνετα (σαν να φοράς τις παντόφλες σου) και ταυτόχρονα πολύ κομψά!

Μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα και να τα φοράς και μετά την καραντίνα. Επίσης είναι μία καλή αφορμή να βγάλεις τα χνουδωτά slippers που έχεις για μέσα στο σπίτι.

Aν έχεις βαρεθεί να κυκλοφορείς με τις παντόφλες, τη φόρμα και το κλάμερ στα μαλλιά, σου έχουμε πέντε πολύ καλούς λόγους για να αλλάξεις ένα από αυτά τα τρία βασικά στοιχεία του «look καραντίνας». Και δεν αναφερόμαστε ούτε στη φόρμα, ούτε στο κλάμερ. Στην παρακάτω gallery θα βρεις πέντε στυλ παπούτσια που είναι ultra stylish, πολύ βολικά και μέσα στα shoe trends του 2020.

Soft boots για εσένα που κατά βάθος είσαι κορίτσι της εξοχής και αγαπάς τo country style, μπαλαρίνες για τις fans των preppy outfits ακόμα και όταν δεν χρειάζεται να πάνε στο γραφείο και να τις συνδυάσουν με υφασμάτινο παντελόνι και μεταξωτό top, αλλά και flat mules (θυμίζουν λίγο παντόφλες, αλλά στο πιo chic τους, δεν μπορείς να πεις), είναι μερικές από τις προτάσεις μας για να αλλάξεις λίγο τις εμφανίσεις εντός σπιτιού, αλλά και για να αποκτήσεις τώρα κομμάτια που θα φοράς και μετά την καραντίνα.

Γιατί η υπόλοιπη άνοιξη είναι μπροστά μας… και θα την υποδεχτούμε με αισιοδοξία και ανανεωμένη γκαρνταρόμπα, παρά τις αντιξοότητες! Cheer Up!
Δες επίσης: Tο fashion item που όλες οι Ελληνίδες celebrities έχουν αγαπήσει λίγο παραπάνω στην καραντίνα