Aυτό είναι το πιο στυλάτο ρούχo για την άνοιξη και ταιριάζει σε όλες #fact

Aυτό είναι το πιο στυλάτο ρούχo για την άνοιξη και ταιριάζει σε όλες #fact

Spoiler Alert: Δεν είναι ούτε φόρεμα, ούτε φούστα, ούτε παντελόνι, ούτε μπλούζα.

Πάντα τα ψώνια, διαδικτυακά και μη, έκρυβαν μέσα τους μία δόση αισιοδοξίας. Γιατί τα κάνεις «κοιτώντας κάπου στο μέλλον». «Θα το αγοράσω αυτό για να το βάλω εκεί»: ένα σενάριο σχηματίζεται στο μυαλό μας πριν πατήσουμε το «προσθήκη στο καλάθι» και αυτό μας φτιάχνει τη διάθεση… η ελπίδα πως κάπου θα πάμε, ντυμένες με τον τρόπο που επιθυμούμε. Και γι’ αυτό το online shopping είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και τις μέρες της καραντίνας. Για να ονειρευόμαστε μελλοντικά σενάρια διασκέδασης, διακοπών και πάνω από όλα… ευτυχίας!

Το πιο fashionable item που μπορείς, λοιπόν, να αποκτήσεις τώρα και να το φοράς την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι του 2020, ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας, δεν είναι ούτε φούστα, ούτε παντελόνι, ούτε top, ούτε φόρεμα. Είναι μία ολόσωμη φόρμα «εργασίας». Οι military jumpsuits, υφασμάτινες ή denim, είναι το πιο hot trend της σεζόν και επειδή ακριβώς δεν είναι υπερβολικά στενές, κολακεύουν όλους του σωματότυπους.

Για να σε κάνουν να δείχνει πιο ψηλή και να φαίνονται πιο μακριά τα πόδια σου, καλό είναι να τις φορέσεις με ψηλοτάκουνα μποτάκια, πέδιλα ή κλασικές γόβες. Αν όμως ανήκεις στην petite κατηγορία διάλεξε ένα crop σχέδιο και φόρεσέ το ακόμα και με τα αγαπημένα σου sneakers. Στην παρακάτω gallery θα πάρεις κάποιες ιδέες για looks με πρωταγωνιστή αυτό το είδος overall. Διάλεξε ποια ταιριάζει στο δικό σου στυλ και καλή επιτυχία!
Δες επίσης: Aν έχεις βαρεθεί τις selfies υπάρχουν 3 άλλα στυλ φωτογραφίας που μπορείς να βγάλεις μόνη στο σπίτι