Aν έχεις βαρεθεί τις selfies υπάρχουν 3 άλλα στυλ φωτογραφίας που μπορείς να βγάλεις μόνη στο σπίτι

Aν έχεις βαρεθεί τις selfies υπάρχουν 3 άλλα στυλ φωτογραφίας που μπορείς να βγάλεις μόνη στο σπίτι

Μπορεί το news feed στο Ιnstagram να μην μπορεί να γεμίσει με εικόνες από ταξίδια αυτήν την περίοδο, αλλά πάντα υπάρχουν εναλλακτικές για ενδιαφέροντα posts.

Το Snapchat, το Tik Tok και φυσικά το ίδιο το Instagram μας δίνουν άπειρα διασκεδαστικά φίλτρα, πολλούς τρόπους αυτόματης «ομορφοποίησης» και όλα τα εργαλεία για να δείξουμε το πρόσωπό μας. Τι γίνεται όμως αν στην φάση της καραντίνας και του εγκλεισμού δεν είμαστε σε mood να το κάνουμε αυτό; Αν θέλουμε να ανεβάσουμε φωτογραφία αλλά όχι απαραίτητα selfie; Αν θέλουμε να ανανεώσουμε το news feed μας -χωρίς να ανεβάσουμε κέικ σοκολάτας και διακοσμητικά ρεσό- αλλά δεν έχουμε διάθεση να πρωταγωνιστεί το πρόσωπό μας σε αυτό το νέο post;

Tο παρακάτω άρθρο σου δίνει τρεις εναλλακτικές αν έχεις βαρεθεί τις selfies, αλλά όχι και την «αυτό-φωτογράφιση» μέσα στο σπίτι. Οι καθρέπτες μπορεί να σε βοηθήσουν, το ίδιο και τα πιο φωτεινά δωμάτια του σπιτιού σου όπως η τραπεζαρία ή ο κήπος και το μπαλκόνι αν αυτά υπάρχουν. Επίσης το να φωτογραφηθείς μέσα στο σπίτι μην το βλέπεις σαν κάτι επιφανειακό και μη απαραίτητο, μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ντυθείς και να βαφτείς ελαφριά μετά από αρκετές ημέρες εγκλεισμού και αυτό θα δεις πως θα σου φτιάξει τη διάθεση. Καλή φωτογράφιση, λοιπόν, και ακόμα καλύτερα posts!
Δες επίσης: Δέκα φαρδιά jeans για άνεση εντός σπιτιού και στυλάτες εμφανίσεις εκτός