Δέκα τάσεις στις τσάντες για να ξέρουμε όλες τι πρέπει να κρατάμε αυτό το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Δέκα τάσεις στις τσάντες για να ξέρουμε όλες τι πρέπει να κρατάμε αυτό το καλοκαίρι

Τα trends που πρέπει να γνωρίζεις φέτος αν είσαι «bag addict»!

Aν η εικόνα της Carrie Bradshaw να κρατάει την ροζ, Prada, shoulder bag της και να τριγυρίζει στους δρόμους του Manhattan (προ Πανδημίας, Κορονοϊού και ερήμωσης) σου είναι γνώριμη, τότε συγχαρητήρια… είσαι και εσύ γνήσιο τέκνο των 90s και έχεις γαλουχηθεί με τις σωστές αρχές. Ξέρεις δηλαδή την σημασία που μπορεί να παίξει ένα ζευγάρι statement shoes σε ένα σύνολο και πόσο σημαντική μπορεί να είναι η απόκτηση μίας It-Bag για τη συνολική διαμόρφωση και αναβάθμιση της γκαρνταρόμπας σου.

Και επειδή, μπορεί πολύ σωστά να σκεφτείς, πως αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για επιπόλαιες αγορές, δεν μπορείς όμως να υποστηρίξεις πως δεν είναι πάντα η σωστή εποχή για να επενδύσεις σε ένα bag trend που δεν θα είναι εφήμερο, αλλά θα σε απασχολήσει για πολλά πολλά χρόνια στο μέλλον. Έτσι και οι δέκα τάσεις στις τσάντες για το καλοκαίρι του 2020 που θα δεις παρακάτω… είναι hot τώρα, την στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές, αλλά θα είναι στυλάτες και επίκαιρες και στο προσεχές μέλλον.

Τις είδαμε στις συλλογές των πιο γνωστών Οίκων Μόδας του κόσμου (aka Prada, Chanel, Celine, Stella McCartney) και όπως θα δεις και μόνη σου στην gallery, εναρμονίζονται με όλα τα στυλ χωρίς να πρεσβεύουν κάτι υπερβολικά εκκεντρικό και εξεζητημένο. Γιατί αν είσαι και εσύ πραγματική «bag addict» ξέρεις ότι αυτό που κάνει την It-bag να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, κοινές τσάντες, αυτό είναι η διαχρονική φινέτσα και η πρακτικότητά της.
Δες επίσης: Μπορείς να αποκτήσεις τώρα το πιο διάσημο μαύρο φόρεμα της Meghan Markle με μεγάλη έκπτωση