4 fashion influencers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για να απογειώσεις το στυλ σου

4 fashion influencers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για να απογειώσεις το στυλ σου

Πάτα τώρα το follow και ξεκίνα να σκρολάρεις τα προφίλ τους!

Κάθε σεζόν παρακολουθούμε με χαρά και θαυμασμό τις Εβδομάδες Μόδας σε μια προσπάθεια να «ρουφήξουμε» όση περισσότερη στυλιστική πληροφορία μπορούμε, ανακαλύπτουμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας και παίρνουμε ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τις εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Έξω από αυτό το fashionable παιχνίδι δεν μπορούν να μείνουν οι fashion influencers.

Οι style bloggers/influencers βάζουν κι αυτές το δικό τους λιθαράκι κάθε σεζόν σε αυτό που λέγεται σύγχρονος κόσμος της μόδας. Πολλές φορές δημιουργούν τάσεις ή έχουν την ικανότητα να «εξαπλώνουν» μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram τις ήδη υπάρχουσες. Αυτά τα κορίτσια που «ξεχειλίζουν» μόδα από την κορυφή ως τα νύχια είναι εκεί για όλες μας, ώστε να μας δώσουν έμπνευση για το στυλ μας, να μας ενημερώσουν, αλλά και να μας δώσουν χρήσιμα tips για τις εμφανίσεις μας.

Σε μια «θάλασσα», όμως, από #ootd posts και stories υπάρχουν εκείνες οι fashion influencers, που ξεχωρίζουν μέσα από την προσωπικότητά τους και το δικό τους, μοναδικό στυλ. Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα ανακαλύψεις 4 φανταστικές fashion influencers που θα σε εμπνεύσουν, θα σε εντυπωσιάσουν και θα σε πείσουν με το στυλ και το φωτογραφικό κλικ τους να υιοθετήσεις τις τάσεις που σου προτείνουν.

Cover photo: @pernilleteisbaek

Διάβασε ακόμα: Πόσες μέρες μπορείς να φοράς την ίδια φόρμα χωρίς να την πλύνεις;