Ποτέ δεν θα σου προτείναμε να φορέσεις κάλτσες με φλατ σανδάλια αλλά 6 bloggers το κάνουν με χιούμορ

Ποτέ δεν θα σου προτείναμε να φορέσεις κάλτσες με φλατ σανδάλια αλλά 6 bloggers το κάνουν με χιούμορ

Και επειδή έχουμε να φορέσουμε κανονικά παπούτσια πολλές μέρες, ας μην είμαστε αφοριστικές!

Το αποσαφηνίσαμε και στον τίτλο: δεν μας βρίσκει σύμφωνες κανένας τέτοιος ενδυματολογικός πειραματισμός ακόμα και στις μέρες του εγκλεισμού και της καραντίνας. Μέσα στο σπίτι καλό είναι να φοράμε τις φυσιολογικές μας παντόφλες, όσο ο καιρός είναι ακόμα ψυχρός, και εκτός σπιτιού (όταν με το καλό βγούμε και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει) να φορέσουμε και τα ugly sandals και τα pool sliders και ό,τι άλλο θέλουμε από την κατηγορίας «βολικό, αλλά όχι πολύ όμορφο flat σανδάλι».

Επίσης φυσικά αυτά μπορούμε να τα φοράμε και μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Με τι δεν μπορούμε να τα φοράμε; Τώρα, αυτήν την εποχή μαζί με τις βαμβακερές μας καλτσούλες. Αλλά επειδή στην μόδα δεν υπάρχουν ουσιαστικά απαγορεύσεις -και αυτό είναι το τόσο δημιουργικό και απελευθερωτικό μαζί της- στην παρακάτω gallery θα βρεις 6 bloggers και Instagram accounts που ανέβασαν διάφορα χιουμοριστικά ( ; ) posts με πρωταγωνιστή το style combo: κάλτσα και από πάνω flat σανδάλι.

Αν θες, λοιπόν, να πειραματιστείς και να διασκεδάσεις ταυτόχρονα υιοθετώντας ένας πολύ βολικό, αλλά όχι και τόσο κομψό, στυλ για μέσα στο σπίτι… πάρε ιδέες! Αν είσαι τολμηρή μπορεί να σου χρειαστούν και όταν βγεις από αυτό!
Δες επίσης: 10 Denim μπουφάν που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας