Ένα είναι το φόντο για να βγάζουμε φωτογραφίες μέσα στο σπίτι στην καραντίνα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα είναι το φόντο για να βγάζουμε φωτογραφίες μέσα στο σπίτι στην καραντίνα

Και στο παρουσιάζουμε αμέσως!

Έχουμε βγάλει selfies στους καναπέδες, έχουμε ξαπλώσει στο χαλί, έχουμε βγει στο μπαλκόνι για να κάνουμε βιντεοκλήση στο messenger και έχουμε τραβήξει stories στην κουζίνα για να δείξουμε πόσο μαγειρεύουμε και τη νέα μας συνταγή βήμα-βήμα. Έχουμε κάνει posts με τα αθλητικά μας την ώρα που κάνουμε γυμναστική στο σαλόνι και still life με όσα βιβλία έχουμε προλάβει ήδη να διαβάσουμε (δίπλα από μία κούπα καφέ πάντα).

Οι επιλογές για να δηλώσουμε τη διαδικτυακή μας παρουσία ενώ είμαστε σε καραντίνα δυστυχώς είναι λίγες και προβλέψιμες. Όλα, πάνω κάτω, κάπου τα έχουμε δει και κάπως τα έχουμε ξανακάνει. Γι΄ αυτό ήρθε η ώρα «να επιστρέψουμε στις ρίζες των in door αναρτήσεων» και να κάνουμε αυτό που κάνουν οι διάσημες φίλες μας στην παρακάτω gallery: να φωτογραφηθούμε στο κρεββάτι μας, σε ένα κατάλευκο φόντο, πάνω ή μέσα στο άσπρο πάπλωμά μας.

Το πιο «κλασικό» φόντο στις #belfies είναι και πάλι στην επικαιρότητα και οι Ifluencers της καρδιάς μας, μας δείχνουν πώς γίνεται σωστά! Τι είδους ρούχα (ή και loungewear) πρέπει να φορέσεις, πού να τοποθετήσεις την κάμερα, αν πρέπει να βαφτείς ή όχι (ελαφριά είναι η απάντηση: λίγο make up, concealer, ρουζ, μάσκαρα και γκλος) και πώς πρέπει να κάτσεις ή να ξαπλώσεις για να βγει καλύτερο το αποτέλεσμα. Πάρε ιδέες και ετοίμασε το επόμενο Instagram post σου!
Δες επίσης: Η ελληνική μόδα επιστρατεύει τις δυνάμεις της και ρίχνεται στον αγώνα κατά της πανδημίας