Πέντε spring trends που οι Γαλλίδες «εγκρίνουν» το 2020

Διονυσία Καλαποθαράκου
Πέντε spring trends που οι Γαλλίδες «εγκρίνουν» το 2020

Γιατί το απαράμιλλο «french style» δεν χάνει τη διαχρονικότητά του ούτε εν καιρώ πανδημίας.

Η Γαλλία δοκιμάζεται από την εξάπλωση του Κορονοϊού, όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης, αλλά ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες πάντα το French style θα αποτελεί έναν φάρο αισιοδοξίας και μία αισθητική σταθερά κομψότητας και φινέτσας. Γι’ αυτό στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε τα πιο hot ανοιξιάτικα trends, σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις της μόδας αλλά και τα Instagram accounts των top Γαλλίδων Ιnfluencers.

Oversized blazers για να ρίχνεις πάνω από τα ντελικάτα lingerie φορέματα τις δροσερές νύχτες του Mαϊου -που ευχόμαστε να τις περνάμε υγιείς και χαρούμενοι εκτός σπιτιού- jeans σε κλασική ίσια γραμμή, γιατί μετά από μία «κρίση» πάντα η μόδα επιλέγει να επιστρέψει «στη βάση της», ρομαντικά girly tops με φουσκωτά μανίκια, και άλλες δύο τάσεις που θα δεις αναλυτικά παρακάτω, σε προκαλούν να τις υιοθετήσεις… ακριβώς όπως το κάνουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη, οι Γαλλίδες!

Κάν’ το με τον τρόπο τους και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ «chic», για να μιλήσουμε (αλλά και να ντυθούμε) «στη γλώσσα τους».
Δες επίσης: Η ελληνική μόδα επιστρατεύει τις δυνάμεις της και ρίχνεται στον αγώνα κατά της πανδημίας