Ανάσταση στο σπίτι; Δες τι μπορείς να φορέσεις αυτήν την ιδιαίτερη μέρα!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ανάσταση στο σπίτι; Δες τι μπορείς να φορέσεις αυτήν την ιδιαίτερη μέρα!

Για να μπεις σε κατανυκτικό πνεύμα ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού σου.

Η Ανάσταση είναι μία πολύ ξεχωριστή και κατανυκτική στιγμή για το χριστιανικό Πάσχα. Τις περισσότερες θα τις έχεις περάσει και εσύ, όπως και εμείς, στο προαύλιο μίας εκκλησίας με την λαμπάδα σου ανά χείρας (ακόμα και αν έχεις περάσει τα δώδεκα), να λαμβάνεις το Θείο Φως και να ανταλλάσσεις ευχές και φιλιά. Φέτος τα πράγματα, λοιπόν, είναι πιο «περίεργα» από κάθε άλλη φορά. Οι καμπάνες δεν θα χτυπήσουν, οι λειτουργίες των εκκλησιών θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε ακόμα και από το σαλόνι του σπιτιού μας να μπούμε λίγο στο κλίμα θαλπωρής και αγάπης των ημερών.

Μέρος αυτού του «τελετουργικού» δεν είναι μόνο το να μαγειρέψουμε ένα παραδοσιακό πιάτο ή το να τσουγκρίσουμε αυγά (αν δεν είμαστε μόνες στην καραντίνα) αλλά και το να βγάλουμε έστω και για λίγο τις φόρμες και τα leggings που έχουν γίνει δεύτερη φύση μας τόσες ημέρες. Και τι να φορέσουμε;

Kάποιο από τα 8 άνετα και κομψά style combos που προτείνουμε στην παρακάτω gallery. Όλες έχουμε τα ρούχα που τα απαρτίζουν στην γκαρνταρόμπα μας, ας τα συνδυάσουμε λοιπόν με chic και cozy τρόπο και ας ευχηθούμε, έστω και μέσα από το τηλέφωνο, καλή ανάσταση σε όλους τους ανθρώπους που μας αγαπούν και αγαπάμε.
Δες επίσης: Το να φοράμε γάντια μας προστατεύει όντως από τον Κορονοϊό;