Oδηγός Αγοράς: 10 σουτιέν τόσο άνετα που μπορούμε να τα φοράμε και μέσα στο σπίτι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: 10 σουτιέν τόσο άνετα που μπορούμε να τα φοράμε και μέσα στο σπίτι

Γιατί όσο απελευθερωτικό και να είναι το «να μην φοράμε» πρέπει, ακόμα και όταν εργαζόμαστε από το σπίτι!

Τα έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, αλλά επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης… θα το ξαναγράψουμε! Όσο «βολικό» και αν είναι το να μην φοράμε σουτιέν το διάστημα της καραντίνας που παραμένουμε σπίτι, πρέπει να το κάνουμε. Γιατί αυτό φροντίζει να διατηρήσει το μπούστο μας την σφριγηλότητά του και να σταθεί στο «ύψος του» ακόμα και το διάστημα που όλα πάνω μας είναι πιο cool και λιγότερο «περιοριστικά» από ότι το προηγούμενο διάστημα.

Επίσης, επειδή καμία από όσες εργάζονται από το σπίτι δεν έχουν τις ίδιες ανατομικές καρέκλες και τον κατάλληλο εξοπλισμό γραφείο στο σαλόνι τους, η στάση σώματος «χαλάει» και το σουτιέν βοηθάει στο να διατηρηθεί η καλή ανατομία όχι μόνο του μπούστου αλλά και της πλάτης μας. Και αν δεν σε πείσαμε ακόμα, θα χρησιμοποιήσουμε πιο fashionable τρόπους και θα σου παρουσιάσουμε ευθύς έναν Οδηγό Αγοράς με σουτιέν όχι μόνο άνετα και ανατομικά, αλλά και πολύ κομψά.

Κάνε δικό σου αυτό που πιστεύεις πως θα αναδείξει το ντεκολτέ σου και μετά τις ημέρες του εγκλεισμού, αλλά -θερμή παράκληση- ξεκίνησε να το φοράς από τώρα! Καλά, διαδικτυακά ψώνια!
Δες επίσης: Το αγαπημένο παλτό της Pippa Middleton τώρα μπορείς να το αποκτήσεις με λιγότερο από 100 Ευρώ

aerie


Αerie

chantelle ma cherie


Chantelle, www.macherie.gr

hm


H&M

intimissimi


Intimissimi

Luna notos


Luna, www.notos.gr

mango


Mango

med


Med

oysho


Oysho

tezenis


Tezenis

triumph


Triumph