Η «Εmmanuelle Silk» μας δείχνει πώς ένα μεταξωτό φουλάρι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο στυλ μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η «Εmmanuelle Silk» μας δείχνει πώς ένα μεταξωτό φουλάρι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο στυλ μας

Μία νέα συλλογή από 16 νέα, μεταξωτά αξεσουάρ περιμένει να δώσει το stylish twist που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα μας!

birds on bamboo 2 Large
cranes in the wind 2 Large

«Η “Emmanuelle, fashion made of silk” δεν είναι απλώς ένα fashion brand, είναι η υλοποίηση του οράματος μιας οικογένειας να παράγει και να παραδίδει στους πελάτες της τα καλύτερα αξεσουάρ φτιαγμένα από μετάξι», μας λέει η Εμμανουέλα Κουρούδη, Creative Director και Owner του label «Emmanuelle, fashion made of silk». Με έμπνευση που αντλείται από την τέχνη και την φύση, η εταιρία σχεδιάζει και παράγει μοναδικά αξεσουάρ για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά με διακριτικό και κομψό τρόπο. To brand διατηρεί συνεχώς αδιαπραγμάτευτα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, επενδύοντας στην τεχνολογία και βάζοντας τον πελάτη σε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα το όνομά της να είναι συνώνυμο της σταθερότητας, της εξέλιξης και της αξιοπιστίας. Η σειρά «Emmanuelle, fashion made of silk» συνεχίζει το ταξίδι της στον κόσμο, με κύριο στόχο να προσδώσει μια ταυτότητα στους ανθρώπους που φορούν τα προϊόντα της.

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του brand και συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν, κυκλοφόρησε η νέα κολεξιόν Spring/Summer 2020 «Godai» η οποία αποτελείται από 16 σχέδια φουλαριών. Πολύχρωμα και ευφάνταστα, με επιρροές από παραμύθια, λαϊκές παραδόσεις και συμβολισμούς συνθέτουν την φετινή καλοκαιρινή συλλογή, πηγή έμπνευσης της οποίας είναι το «Godai», δηλαδή τα πέντε στοιχεία της φύσης σύμφωνα με την ιαπωνική φιλοσοφία.
16 μοναδικά ολομέταξα αξεσουάρ -με την σφραγίδα του Σουφλιώτικου μεταξιού και συγκεκριμένα της Μεταξουργίας Τσιακίρη – τα οποία είναι αποτέλεσμα ψηφιακής εκτύπωσης, μπορούν να ανανεώσουν το look σου με τον πιο απλό και φινετσάτο τρόπο.

Ιnfo: Το σχεδιαστικό κομμάτι ανέλαβε η Αγνή Ρούσσου, φωτογράφος ο Κοσμάς Κουμιανός, και στυλίστας ο Παναγιώτης Τσατσάκης, www.emmanuellesilk.com

Δες επίσης: Λατρεύουμε ήδη αυτά τα 5 fashion trends από τα 70s που είναι επίκαιρα και το φετινό καλοκαίρι