20 ολοκαίνουργια ολόσωμα μαγιό για να μπεις σε καλοκαιρινό mood

Διονυσία Καλαποθαράκου
20 ολοκαίνουργια ολόσωμα μαγιό για να μπεις σε καλοκαιρινό mood

To μπάνιο στη θάλασσα επιτρέπεται και το να βρούμε το κατάλληλο μαγιό «επιβάλλεται».

Oι Αμερικάνοι όταν θέλουν να αναφερθούν στην έναρξη του καλοκαιριού και στην περίοδο που όλες αφιερώνουμε στην περιποίηση και στη φροντίδα του σώματός μας -κοινώς όταν αρχίζει ο εντατικός καλλωπισμός πριν τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα- αναφέρονται σε αυτήν ως «bikini season». Mάλλον γιατί με το, κατά τα άλλα πολύ αγαπητό, two-pieces είδος μαγιό νιώθουμε λίγο πιο εκτεθειμένες. Γι’ αυτό εμείς θα το λάβουμε αυτό υπόψιν μας και θα αρχίσουμε την στυλιστική μας πορεία προς το καλοκαίρι, τις διακοπές και τα μπάνια, με πιο δειλά βήματα.

Παρουσιάζοντας, δηλαδή, τον πρώτο μας μεγάλο και super ενημερωμένο Οδηγό Αγοράς με τα 20 πιο στυλάτα ολόσωμα μαγιό από όλα τα fashion brands που λατρεύουμε, ελληνικά αλλά και διεθνή. Τα πιο κομψά στυλ οne-piece swimwear, μονόχρωμα ή και printed, με cut-outs και αθλητική γραμμή, με σοφιστικέ retro κόψιμο ή girly design που θυμίζει pin up girl, έρχονται στην παρακάτω gallery και σε προκαλούν να πατήσεις το «on» στη δική σου «εποχή των μαγιό» αποκτώντας ένα διαχρονικό κομμάτι που θα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και θα αγκαλιάζει «σωστά» τη σιλουέτα σου και αυτό το καλοκαίρι.

Με κίνδυνο να ακουστούμε υπερβολικά αισιόδοξες εν μέσω πανδημίας θα γράψουμε «Καλές Βουτιές» (και θα προσθέσουμε και το «Καλά Ψώνια» γιατί τα πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση, συνήθως πηγαίνουν μαζί!)
Δες επίσης: Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν θες να φαίνεσαι πιο αδύνατη μέσα στο jean σου