H Χριστίνα Κοντοβά δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον της ελληνικής μόδας και μας εξηγεί το γιατί

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Χριστίνα Κοντοβά δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον της ελληνικής μόδας και μας εξηγεί το γιατί

Η Fashion Designer μίλησε στη Διονυσία Καλαποθαράκου και στο Queen.gr για τη ζωή και τη δημιουργικότητα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και μετά τη λήξη της, σε ένα απολαυστικό Instagram Live Chat.

Μία από τις πιο αγαπημένες, Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας, η Χριστίνα Κοντοβά, μίλησε χθες με την Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου, σε ένα Instagram Live γεμάτο κομψές δημιουργίες της από τη νέα συλλογή του brand της CKontova και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα της ελληνικής, fashion σκηνής. Η Χριστίνα μας αποκάλυψε πώς παρέμεινε δημιουργική ακόμα και τις ημέρες της καραντίνας, έδειξε όλα τα key pieces της collection της S/S 2020, έδωσε fashion tips για να τα φορέσουμε με chic τρόπο όποιος και αν είναι ο σωματότυπός μας και μας αποκάλυψε το μυστικό για να δημιουργήσουμε μία διαχρονικά «επίκαιρη» και στυλάτη γκαρνταρόμπα.

Όλα αυτά θα τα δεις μόλις πατήσεις στο play στο παρακάτω video συν το μυστικό της για να παραμένει αισιόδοξη, να είναι γεμάτη θετική ενέργεια και να ατενίζει την επόμενη μέρα στην μετά-Κορονοϊού εποχή, όχι με φόβο αλλά με προσμονή! Enjoy her!
Δες επίσης: 20 ολοκαίνουργια ολόσωμα μαγιό για να μπεις σε καλοκαιρινό mood