Loose Tops: Τα φαρδιά ρούχα μπορούν να είναι και τα πιο sexy

Διονυσία Καλαποθαράκου
Loose Tops: Τα φαρδιά ρούχα μπορούν να είναι και τα πιο sexy

H θηλυκότητα δεν στριμώχνεται σε λίγα εκατοστά.

Το να έχουμε συνδέσει τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό ενός ρούχου με τη γραμμή του, τη στενή γραμμή του, είναι από απλά παρωχημένο μέχρι εντελώς λάθος. Το sexiness ενός κομματιού δεν το καθορίζει ο τρόπος που αυτό διαγράφει και την τελευταία σπιθαμή της σιλουέτας μας, αλλά το πώς αυτό αναδεικνύει διακριτικά τον σωματότυπό μας και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση χωρίς να μας καταπιέζει. Γι’ αυτό και τα loose tops, είτε μιλάμε για απλά φαρδιά μπλουζάκια είτε για πουκάμισα, μπορούν να γίνουν πολύ sexy με έναν τρόπο σύγχρονο και fashion forward.

Στην παρακάτω gallery σου έχουμε πέντε tips για να τα εντάξεις με επιτυχία στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις χωρίς να είσαι ιδιαίτερα προκλητική, αλλά ούτε και κοινότυπα ντυμένη. Ένα top με φουσκωτά μανίκια (puff sleeve top) είναι τάση για το καλοκαίρι του 2020 και ίσως έχει ήδη βρει τρόπο να τρυπώσει στην γκαρνταρόμπα σου -να είναι καλά το online shopping την περίοδο της καραντίνας-. Γι’ αυτό μπορεί τώρα που το βλέπεις ξανά να δείχνει άχαρο απλά φορεμένο με ένα jean. Δεν είναι τελείως λάθος σκέψη. Όταν υπάρχει «όγκος» στο πάνω μέρος του σώματος είναι πολύ θηλυκό και fashionable να αφήνουμε ακάλυπτα τα πόδια μας με ένα κομψό shorts, σε φαρδιά γραμμή και αυτό για να είναι κατάλληλο για πόλη, ή με μία trendy mini φούστα και σανδάλια από κάτω.

Για τις υπόλοιπες προτάσεις μας πάτησε απλά το κλικ παρακάτω και πάρε ιδέες για την επόμενη φορά που θα θες να είσαι άνετη, αλλά και chic, μέσα στη φαρδιά σου μπλούζα.
Δες επίσης: Μπορείς να κάνεις statement με τη μάσκα προσώπου, αρκεί να επιλέξεις μία από τις παρακάτω