5 διάσημα μοντέλα που γλίστρησαν και έχασαν... την πασαρέλα κάτω από τα πόδια τους (videos)

Μαρία Ροδίτη
5 διάσημα μοντέλα που γλίστρησαν και έχασαν... την πασαρέλα κάτω από τα πόδια τους (videos)

Όλες διαχειρίστηκαν αυτό το ατυχές γεγονός… like a pro!

Μπορεί τα μοντέλα να έχουν μια λαμπερή ζωή, να είναι στα φώτα της διασημότητας, να απολαμβάνουν τα φλας των φωτογράφων και να φορούν εντυπωσιακές δημιουργίες σχεδιαστών μόδας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προκλήσεις στο επάγγελμά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα ατυχήματα την ώρα της πασαρέλας.

Ίσως δεν υπάρχει χειρότερη και πιο αμήχανη στιγμή, τόσο για το ίδιο το μοντέλο όσο και για το κοινό που παρακολουθεί, από την ώρα που θα συμβεί η πτώση. Ένα μακρύ φόρεμα με ουρά, η έλλειψη προβών, η ανισορροπία πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες, η έλλειψη συγκέντρωσης και η απόσπαση προσοχής είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μπορεί ένα μοντέλο να χάσει… το runway από τα πόδια του και να βρεθεί από τα ψηλά στα χαμηλά.

Αυτό έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στην ιστορία των Εβδομάδων Μόδας και των catwalks και όλα τα μοντέλα αντιμετώπισαν την πτώση τους like a pro. Διάσημες γυναίκες, όπως η Karlie Kloss, η Naomi Campbell και άλλες βίωσαν αυτήν την περίεργη στιγμή, αλλά αποδείχθηκαν εξαιρετικές επαγγελματίες.

Στα παρακάτω βίντεο θα δεις τις άβολες στιγμές τους καρέ- καρέ και δεν έχεις παρά να τις χειροκροτήσεις.

Naomi Campbell - Vivienne Westwood 1993



«Μη με κρίνετε από τις επιτυχίες μου, κρίνετέ με από το πόσες φορές έπεσα και ξανασηκώθηκα», έχει πει το διάσημο μοντέλο.

Karlie Kloss - Fendi, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011



Έχοντας τελειώσει την πασαρέλα και επιστρέφοντας στα backstage, η Karlie Kloss- και συγκεκριμένα το παπούτσι της- «βρήκε» σε μία τρύπα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, ενώ την είδαν μόνο όσοι κάθονταν front row!

Candice Swanepoel - Givenchy, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016



Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια που γλιστρούσαν ήταν ο λόγος που η Candice βρέθηκε στο πάτωμα της πασαρέλας. Αν και όσοι κάθονταν front row έσπευσαν να τη βοηθήσουν να σηκωθεί, τελικά το μοντέλο τα κατάφερε και ολοκλήρωσε like a pro την πασαρέλα του.

Bella Hadid - Michael Kors, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017



H Bella Hadid έχασε την ισορροπία της από τα πανύψηλα, chunky πέδιλα που φορούσε στην πασαρέλα του Michael Kors. Η πτώση της δεν την πτόησε και σηκώθηκε σαν «κυρία» για να ολοκληρώσει την πασαρέλα της.

Ming Xi - Victoria's Secret 2017



Το αγγελάκι της Victoria’s Secret γλίστρησε και έπεσε πατώντας την ουρά του φορέματός της, αλλά σηκώθηκε με περίσσιο θάρρος για να ολοκληρώσει την πασαρέλα της.

Διάβασε ακόμα: Πώς πρέπει να αποθηκεύεις τα ρούχα σου ώστε να μην τσαλακώνονται; (video)