Πώς πρέπει να αποθηκεύεις τα ρούχα σου ώστε να μην τσαλακώνονται; (video)

Πώς πρέπει να αποθηκεύεις τα ρούχα σου ώστε να μην τσαλακώνονται; (video)

Μικρά μυστικά για να μην τρέχεις την τελευταία στιγμή στο σίδερο!

Μπορεί να έχουμε ήδη αποθηκεύσει τα χειμωνιάτικα και στην ντουλάπα μας πλέον να δεσπόζουν τα καλοκαιρινά ρούχα- όσο κι αν ο καιρός μας αποτρέπει από το να τα φοράμε-, αλλά οι περισσότερες από εμάς αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα: μόλις τα βγάλουμε από την ντουλάπα είναι πάρα πολύ τσαλακωμένα.

Και εντάξει, αν δε βιάζεσαι να φύγεις για το γραφείο θα επιστρατεύσεις το σίδερο και θα τα σιδερώσεις, αν, όμως, ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, τι κάνεις; Η λύση είναι μία σε τέτοιες περιπτώσεις: πρέπει εξ αρχής να διπλώνεις και να αποθηκεύεις σωστά τα ρούχα σου, ώστε να μην αναγκάζεσαι τελευταία στιγμή να αλλάξεις outfit ή να το σιδερώνεις.

Το παρακάτω βίντεο θα σε διαφωτίσει για το πώς να τοποθετείς σωστά στην ντουλάπα τα T-shirts, τα sweaters, τα παντελόνια, τα σορτσάκια, ακόμα και τις πετσέτες του μπάνιου. Κάνε χώρο στα συρτάρια σου, άπλωσε τα ρούχα πάνω στο κρεβάτι σου και δίπλωσέ τα εύκολα και γρήγορα με τον σωστό τρόπο, ώστε την επόμενη φορά που θα τα αναζητήσεις να είναι περιποιημένα, λες και μόλις τα έχεις σιδερώσει. Και δε θα τρως άδικα τον χρόνο σου και δε θα σου σπάνε τα νεύρα!

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!



Διάβασε ακόμα: How to: Πώς θα πλύνεις σωστά το καπέλο σου; (video)