Επτά ζευγάρια σανδάλια που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Επτά ζευγάρια σανδάλια που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας

Είναι όλα πάρα πολύ άνετα. Για το «κομψά» οι γνώμες διίστανται.

Παιχνιδιάρικα flip-flops, κομψά neutral flats, στυλάτα chunky ugly sandals και αθλητικά pool sliders, είναι μερικά από τα είδη σανδαλιών που πρέπει να μπουν στην τσάντα των διακοπών σου. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που πλησιάζει αλλά στις «κανονικές διακοπές σου», αυτές που αν έκανες στην ηλικία των 12 θα μετρούσες μπάνια και παγωτά. Φέτος πρέπει να μετρήσεις επτά διαφορετικά, άνετα και fashionable flat πέδιλα τα οποία στα παρουσιάζουμε όλα στην παρακάτω gallery.

Μπορεί να σου φανούν πολλά για μία εξόρμηση 2 εβδομάδων αλλά αν σκεφτείς πως είναι όλα ελαφριά, πιάνουν ελάχιστο χώρο και καλύπτουν τις ανάγκες για όλη την ημέρα -από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στο ποτό και στη βόλτα- τότε δεν υπάρχει τίποτα από το να σε εμποδίσει να τα πάρεις μαζί σου.

Αν, όμως, είσαι οπαδός του «packing light», αρκεί να ανακαλύψεις ποια είναι τα must have σανδάλια της σεζόν και να τα κρατήσεις απλά στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το καλοκαίρι. Μην ταξιδέψεις μαζί τους στο νησί, περπάτησε με αυτά στην πόλη!
Δες επίσης: Shopper Bags: Ποιες είναι και πώς μπορείς να κρατήσεις τις πιο πρακτικές τσάντες της σεζόν