T-Shirts: Πώς φοράνε οι celebrities το πιο άνετο και cool στυλ μπλούζας;

Διονυσία Καλαποθαράκου
T-Shirts: Πώς φοράνε οι celebrities το πιο άνετο και cool στυλ μπλούζας;

Ένα δάνειο από την ανδρική γκαρνταρόμπα που πρωταγωνιστεί στις ντουλάπες μας ακόμα ένα καλοκαίρι.

Όπως και πολλά άλλα fashion items, έτσι και το T-Shirt (το λευκό συγκεκριμένα), έχει τις ρίζες του σε στρατιωτική στολή. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1910 ως μέρος της αμφίεσης των Αμερικάνων που υπηρετούσαν στο πολεμικό ναυτικό και στη συνέχεια έγινε σύμβολο της pop κουλτούρας των ασυμβίβαστων και των «επαναστατών». Δεν είναι τυχαίο που ο James Dean φοράει ένα τέτοιο μπλουζάκι στην εμβληματική ταινία του 1955, «Επαναστάτης Χωρίς Αιτία».

Τα T-Shirts, αφού πέρασαν το στάδιο όπου ήταν πράξη αντίδρασης, μπήκαν δυναμικά στον χώρο του αθλητισμού, της μουσικής βιομηχανίας, στην street life της πόλης, αλλά και στα editorial των περιοδικών σαν κομμάτι-κλειδί για να κάνεις mix&match σύνολα και statement μέσα από αυτά. Οι celebrities, όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, αγαπούν την μονόχρωμη, την cropped, την logo και την sporty εκδοχή τους και μπορούν να τα φορέσουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Με cargo παντελόνι, πάνω από μαγιό, με denim shorts, αλλά και μέσα από jean overalls ή lingerie φόρεμα, τα Τ-Shirts είναι η cool στολή που όλα τα fashionable κορίτσια έχουν στην γκαρνταρόμπα τους. Γιατί το sexiness δεν βρίσκεται στην πρόκληση, αλλά σε κομμάτια που πραγματικά μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας.
Δες επίσης: Δέκα λευκά φορέματα που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα φέτος το καλοκαίρι