Από όσα trends έχουμε δει στα μαγιό φέτος, αυτά τα 5 σχέδια τα έχουμε ξεχωρίσει

Διονυσία Καλαποθαράκου
Από όσα trends έχουμε δει στα μαγιό φέτος, αυτά τα 5 σχέδια τα έχουμε ξεχωρίσει

'Οταν τα δεις θα συμφωνήσεις μαζί μας.

Oι τάσεις στα μαγιό, παρόλο που καλύπτουν πολύ μικρότερη επιφάνεια υφάσματος από τα «κανονικά ρούχα», είναι εξίσου ενδιαφέρουσες και σίγουρα περισσότερο sexy. Eπίσης και στα swimwear trends «παίζουμε» με τους ίδιους όρους που «παίζουμε» και με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Μας απασχολεί το αν είναι κομψά, αν έχουν πρωτότυπες γραμμές, μοντέρνα μοτίβα και φυσικά design που κολακεύει κάθε σωματότυπο.

Και επειδή αυτό το τριήμερο ο καιρός προβλέπεται να φτιάξει και εμείς να ξεχυθούμε στις παραλίες –πάντα τηρώντας αποστάσεις και λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα μέτρα προστασίας απέναντι στον Covid 19- είναι καλό να γνωρίζουμε ποιες είναι οι πέντε πιο hot, αλλά και πιο κομψές, τάσεις στα ολόσωμα και στα bikinis που θα φορέσουμε και φέτος. Υπάρχουν όλες στην παρακάτω gallery και ανάμεσά τους είναι σίγουρα το κατάλληλο trend το στυλ και τον σωματότυπό σου.

Διάλεξε την αγαπημένη σου από το top 5 μας, φόρεσέ την και βγάλε τις επόμενες μέρες τη «φωτογραφία του καλοκαιριού». Τι και αν είναι ακόμα Ιούνιος... ας εγκαινιάσουμε και Instagramικά την πιο ωραία εποχή του χρόνου.
Δες επίσης: Επτά ζευγάρια σανδάλια που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας