Nα ένα στυλ φούστας που σίγουρα δεν περιμέναμε να γίνει τάση...

Διονυσία Καλαποθαράκου
Nα ένα στυλ φούστας που σίγουρα δεν περιμέναμε να γίνει τάση...

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν κολακεύει όλους τους σωματότυπους.

Πώς αναγνωρίζουμε το επόμενο micro trend του καλοκαιριού; H απάντηση είναι απλή: από το momentum που έχει αυτήν την στιγμή στο Instagram. Αν, παραδείγματος χάριν, βλέπεις όλες τις Influencers να φωτογραφίζονται με square sandals ξέρεις πως, για φέτος τουλάχιστον, τα μυτερά mules «έχουν πεθάνει». Αν δεις αυτό το στυλ φούστας που συγκεντρώσαμε αναλυτικά στην παρακάτω gallery καταλαβαίνεις πως ήρθε η ώρα να δεις που έχεις κρυμμένη την ρακέτα του τένις.

Οι tennis skirts, αυτές οι mini, πλισέ λευκές φούστες που φοράνε οι τενίστριες στους αγώνες ως μέρος της στολής τους (με ενσωματωμένο shorts τους προσφέρει στυλ και άνεση κινήσεων, δύο σε ένα) είναι το νέο, hot trend για το καλοκαίρι του 2020 και φυσικά μπορείς να το υιοθετήσεις με διακριτικό και chic τρόπο ώστε να μην φαίνεται πως πας για προπόνηση ή πως μόλις βγήκες από το αγωνιστικό τερέν.

Συνδύασε τη δική σου με ένα logo T-shirt για πιο sporty εμφανίσεις, με ένα crop top για sexy looks ή με ένα φαρδύ πουκάμισο δεμένο στη μέση, αν αγαπάς τα preppy outfits και πρωτοτύπησε την επόμενη φορά που θα βγεις βόλτα στην πόλη. Επειδή αυτό το κομμάτι έχει πιέτες δεν κολακεύει τους μηρούς οπότε αν δεν θες να τους τονίσεις καλό είναι να επιλέξεις μία φούστα που δεν είναι πλισέ. Οκ, δεν παραπέμπει στην Σαράποβα, αλλά μπορεί να είναι το ίδιο chic και ενδιαφέρουσα.
Δες επίσης: Tώρα μπορείς να κάνεις fashion statement με τη μάσκα προσώπου σου