Fashion DIY: Μετάτρεψε το μαντήλι σου σε μια stylish τσάντα (video)

Μαρία Ροδίτη
Fashion DIY: Μετάτρεψε το μαντήλι σου σε μια stylish τσάντα (video)

Θα αποκτήσεις μόνη σου το πιο hot αξεσουάρ για τις βόλτες στο νησί και την πόλη.

Το μαντήλι είναι ένα αξεσουάρ που υπάρχει στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας και μπορεί να έχει πολλές χρήσεις. Μπορείς να το φορέσεις γύρω από το λαιμό για να κάνεις μια πιο σοφιστικές εμφάνιση ή- αν δε σε εκφράζει- το δένεις στην τσάντα σου, το φοράς αντί για ζώνη στο παντελόνι, αλλά και στα μαλλιά κάνοντας statement hair looks. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξεις, το μαντήλι θα δώσει χάρη και έξτρα στυλ σε κάθε εμφάνισή σου.

Αν, πάλι, έχεις δοκιμάσει όλες τις παραπάνω εναλλακτικές και πραγματικά σε αυτήν τη φάση δεν έχεις άλλη έμπνευση, εμείς είμαστε εδώ. Μπορείς με ένα από τα πολλά μαντήλια της συλλογής σου να φτιάξεις την πιο boho, καλοκαιρινή, ελαφριά και κομψή τσάντα που είχες ποτέ στην ντουλάπα σου. Είναι μια τέλεια ιδέα να ανανεώσεις τη συλλογή με τις τσάντες σου, αλλά ταυτόχρονα να μην ξοδέψεις και χρήματα.

Πάρε το πιο πολύχρωμο και «ζωντανό» μαντήλι που διαθέτεις, παρακολούθησε το βίντεο και δημιούργησε την πιο στυλάτη τσάντα που είχες ποτέ. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής: ένα μακρόστενο μαντήλι, ένα ψαλίδι, βελόνα, κλωστή, σελοτέιπ, χάρακα και καραβόσκοινο. Διπλώνεις στη μέση το μαντήλι και ράβεις δεξιά και αριστερά, ώστε να δημιουργηθεί ένας σάκος. Στη συνέχεια, περνάς το σχοινί από τη μία άκρη στην άλλη σε κάθε πλευρά δημιουργώντας τα χερούλια της τσάντας και τέλος κολλάς τις άκρες τους με κόλλα για σταθεροποίηση.

Καλή θέαση και καλή επιτυχία.



Διάβασε ακόμα: Μία λεπτομέρεια θα δώσει έξτρα πόντους στυλ στα καλοκαιρινά φορέματά σου