Μία λεπτομέρεια θα δώσει έξτρα πόντους στυλ στα καλοκαιρινά φορέματά σου

Μαρία Ροδίτη
Μία λεπτομέρεια θα δώσει έξτρα πόντους στυλ στα καλοκαιρινά φορέματά σου

Και όλο το sexiness που χρειάζεσαι…

Ευτυχώς από χθες, το καλοκαίρι άρχισε σιγά-σιγά να μας δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Η θερμοκρασία ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και επιτέλους μας επιτρέπει να φορέσουμε τα πιο καλοκαιρινά items, που τόσο καιρό είχαν κλειστεί μέσα στην γκαρνταρόμπα μας. Και δεν υπάρχει πιο summerish ρούχο από τα ανάλαφρα φορέματα, τα οποία μπορούμε να φοράμε από το πρωί ως το βράδυ. Όσο και να λατρεύουμε τα denim shorts, ένα φόρεμα είναι πιο αέρινο, δεν «κολλάει» πάνω μας, ενώ μας κρατά δροσερές και δίνει έξτρα πόντους θηλυκότητας σε κάθε εμφάνισή μας.

Μπορεί ως τώρα να έχουμε λατρέψει τα floral ή τα ρετρό πουά φορέματα που φέτος πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουν μια θέση στην ντουλάπα μας (αν αυτό δεν έχει συμβεί ήδη), ωστόσο υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που θα «χαρίσει» αυτόματα αυτό το κάτι παραπάνω στο φουστάνι μας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για το απόλυτο microtrend του φετινού καλοκαιριού: το φόρεμα με cut-outs.

Είτε πρόκειται για ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, με cut-out στο ντεκολτέ ή με πλαϊνά κοψίματα στο ύψος των κοιλιακών μας, ένα είναι το σίγουρο: ότι η σιλουέτα μας και οι καμπύλες μας θα αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι αν μέσα στην καραντίνα ή όλη τη χρονιά γυμνάστηκες και με το παραπάνω, τώρα ήρθε η ώρα με αυτό το φόρεμα να αφήσεις να φανεί το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του κορμιού σου!

Μη χάνεις χρόνο, λοιπόν! Επένδυσε γρήγορα σε ένα cut-out dress και δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα. Συνδύασέ το με «ήσυχα» αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι flat σανδάλια, ψάθινη τσάντα και τα πιο minimal κοσμήματα που διαθέτεις και επίτρεψε έτσι στο φόρεμά σου να κάνει τη διαφορά!

Cover photo: @camillecharriere

Διάβασε ακόμα: Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ φορά γάντια και μέσα στο Παλάτι;