«Όλα μοιάζουν καλοκαίρι»... μέσα από αυτά τα 20 εμπριμέ φορέματα

Διονυσία Καλαποθαράκου
«Όλα μοιάζουν καλοκαίρι»... μέσα από αυτά τα 20 εμπριμέ φορέματα

Ένας Οδηγός Αγοράς για όσες έχουν βαρεθεί τη μονοχρωμία.

Η δύσκολη περίοδος της καραντίνας και του εγκλεισμού θεωρούμαι και ευχόμαστε πως έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Και οι πρώτες μέρες του Ιουνίου μας βρίσκουν να προσπαθούμε να βρούμε τα «πατήματά» μας ακόμα και σε πράγματα που μπορεί να μην όριζαν αλλά έκαναν σίγουρα ομορφότερη την καθημερινότητά μας, όπως το shopping.
Ας εστιάσουμε, λοιπόν, «στην επόμενη μέρα της μόδας» και ας προμηθευτούμε από τώρα το πιο ωραίο, printed φόρεμα για να τη γιορτάζουμε. Γιατί κανένα καλοκαίρι -ακόμα και αυτό το πρωτόγνωρο που βιώνουμε φέτος- δεν είναι καλοκαίρι αν δεν φορέσουμε το νέο μας, εμπριμέ φουστάνι για να το «καλωσορίσουμε». Στην παρακάτω gallery θα βρεις 20, νέα σχέδια σε midi, midi και maxi μήκος, ιδανικά για κάθε στυλ και σωματότυπο.

Αν, λοιπόν, έχεις βαρεθεί τα συμβατικά, μονοχρωματικά, casual σύνολα και θες να προσθέσεις μία νότα αισιοδοξίας και girly διάθεσης στην ντουλάπα σου, μόλις βρήκες την επόμενη αγορά ρου. Συνδύασε το printed dress σου με sneakers, strappy mules, ψηλοτάκουνα πέδιλα και ugly sandals και αντιμετώπισε τον κόσμο (και τη μόδα) με άλλη, πιο φωτεινή και «πολύχρωμη» αντίληψη! Άλλωστε «όλα μοιάζουν καλοκαίρι» αν τα αντιμετωπίζουμε με αισιόδοξο και χαρούμενο τρόπο.
Δες επίσης: Έως και 1.200 καταστήματα Zara κλείνουν προσδιορίζοντας τη μετά Covid-19 εποχή