Life in Pink: Ένα «περίεργο» χρώμα jean είναι το πιο hot trend της σεζόν

Life in Pink: Ένα «περίεργο» χρώμα jean είναι το πιο hot trend της σεζόν

Ξέχνα τα μπλε και τα μαύρα denim, το μέλλον της μόδας είναι πολύ πιο «φωτεινό» και αισιόδοξο.

H Kate Nash κυκλοφόρησε το 2018 το τραγούδι «Life in Pink» λέγοντας ανάμεσα στους στίχους της πώς «τις ημέρες που βρέχει σκέφτομαι τη ζωή στα ροζ». Αισιόδοξη pop μουσική που από τις νότες περνάει στα ρούχα δύο χρόνια αργότερα. Εν μέσω πανδημίας, lockdown, ρατσιστικών επιθέσεων και οικονομικής ανασφάλειας, η μόδα βρίσκει και πάλι τρόπο να «δει τη ζωή στα ροζ» φέρνοντας την καθημερινότητά μας ένα cool και «φωτεινό» micro trend: τα ροζ, denim παντελόνια. Σε φούξια ή baby pink απόχρωση, αυτά τα jeans έρχονται να πάρουν τη σκυτάλη από τα κλασικά μπλε, μαύρα και λευκά παντελόνια μας και να δώσουν ένα girly twist στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Δεν χρειάζεται να είσαι η Reese Witherspoon στο «Η εκδίκηση της ξανθιάς» για να υιοθετήσεις τη τάση. Αρκεί λίγο πιο καλοκαιρινή διάθεση, ένα μονόχρωμο T-shirt και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για να είσαι καλοντυμένη και άνετη φορώντας το πιο hot denim trend του φετινού καλοκαιριού. Ένα ψηλόμεσο flare σχέδιο ή ένα crop jean, σαν και αυτά που θα δεις και στην παρακάτω gallery, μπορείς να τα φορέσεις και το βράδυ με ένα lingerie top και ψηλοτάκουνα mules ή με ένα ζευγάρι strappy sandals, ένα loose πουκάμισο ανοιχτό και ένα crop top από μέσα.

Βάλε λίγο χρώμα, ακόμα και στα jeans σου και δες τη ζωή με άλλο βλέμμα, πιο θετικό και αισιόδοξο. Θα σου φανεί χρήσιμο αυτό το «παράξενο» καλοκαίρι που βιώνουμε…
Δες επίσης: Nα ένα στυλ φούστας που σίγουρα δεν περιμέναμε να γίνει τάση...